17ο Αναπτυξιακό Camp Αγοριών της Ε.ΚΑ.Σ.Θ.

17ο Αναπτυξιακό Camp Αγοριών της Ε.ΚΑ.Σ.Θ.

📁 NEA 🕔22.Ιούνιος 2011
17ο Αναπτυξιακό Camp Αγοριών της Ε.ΚΑ.Σ.Θ.

 

17ο Αναπτυξιακό Camp Αγοριών της Ε.ΚΑ.Σ.Θ.

Την Κυριακή  19 Ιουνίου ολοκληρώθηκε  το 17ο αναπτυξιακό camp αγοριών που κάθε χρόνο διοργανώνει η ΕΚΑΣΘ. Εξήντα αθλητές γεννημένοι το 1997 και 1998 συγκεντρώθηκαν στις εγκαταστάσεις των δύο γηπέδων του Ε.Γ. Μίκρας και προπονήθηκαν σε βασικά στοιχεία του μπάσκετ.

Καλεσμένοι ομιλητές του φετινού camp  ήταν ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Δοξάκης (με θέμα Διαδικασία επιλογής αθλητών στην Εθνική Παμπαίδων) και ο Γυμναστής και Προπονητής της Εθνικής Στίβου Στέφανος Μάμαλης (με θέμα Φυσική κατάσταση στις μικρές ηλικίες ), ο φυσικοθεραπευτής Κώστας Βαθρακοκοίλης (με θέμα Πρόληψη και Αντιμετώπιση Αθλητικών Κακώσεων στο μπάσκετ ).

Ο Κώστας Σλούκας  μίλησε στους μικρούς αθλητές, μοιράστηκε τις αθλητικές του εμπειρίες, βγήκε φωτογραφίες και θυμήθηκε τις συμμετοχές του στα camp της ΕΚΑΣΘ.

Στα διαγωνιστικά παιχνίδια της τελευταίας ημέρας ο Χρυσόστομος Ιντζέμπεης του Α.Σ. ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙΟΥ βγήκε ο νικητής των ελευθέρων βολών, ο Αντώνης Λαλαζήσης του Α.Σ. ΠΑΟΚ  στον Γύρο του κόσμου και ο Γιάννης Γκόγκος στον διαγωνισμό ‘Ένας εναντίον Ενός’’

 

Ο Κώστας Σλούκας με τους Νικητές των διαγωνιστικών παιχνιδιών Γιάννη Γκόγκο, Χρυσόστομο Ιντζέμπεη και Αντώνη Λαλαζήση.

Ο Υπεύθυνος της Επιτροπής Αναπτυξιακού και Μέλος του Δ.Σ. της Ε.ΚΑ.Σ.Θ. κ. Άρης Γραμμενίδης με τον Φυσικοθεραπευτή Κώστα Βαθρακοκοίλη.

Ο νικητής του διαγωνισμού Ελευθέρων Βολών Χρυσόστομος Ιντζέμπεης από τον ΑΠΣ ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ παραλαμβάνει το έπαθλο από τον κ. Άρη Γραμμενίδη.

 

Ο νικητής του διαγωνισμού ‘Γύρος του Κόσμου’ Αντώνης Λαλαζήσης από τον Α.Σ. ΠΑΟΚ παραλαμβάνει το έπαθλο από τον κ. Άρη Γραμμενίδη.

 

Ο νικητής του διαγωνισμού ‘Ένας εναντίον Ενός’’ Γιάννης Γκόγκος από τον Α.Σ. ΠΑΟΚ παραλαμβάνει το έπαθλο από τον Κώστα Σλούκα.

 

 

 

 

 Φωτογραφικό Υλικό από  tsiotras.blogspot.com

Share this article with friends