ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ – ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ – ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

📁 NEA 🕔22.Απρίλιος 2016
ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ – ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

Κοινή δράση αλληλεγγύης από την Ε.Π.Σ.Μ., Ε.ΚΑ.Σ.Θ. και Ε.ΠΕ.Σ.Θ. ”Βοήθεια για τους πρόσφυγες”

Η προσφυγική κρίση που σημειώνεται τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας, δεν είναι μόνο ένα πολιτικό ζήτημα. Είναι πρώτα και πάνω από όλα και ανθρωπιστικό, με αποτέλεσμα όλο και περισσότεροι άνθρωποι να συνενώνονται για την αντιμετώπισή της.

Έτσι και ο αθλητικός χώρος δεν θα μπορούσε να σταθεί αμέτοχος, ασυγκίνητος και άπραγος, μπροστά στο δράμα όλων αυτών των ανθρώπων.

Συστρατευτήκαμε λοιπόν, σε ένα κοινό σκοπό βοήθειας και αρωγής των προσφύγων, ως εκπρόσωποι των τριών μεγάλων Ενώσεων του Νομού Θεσσαλονίκης, των αθλημάτων Καλαθοσφαίρισης , Ποδοσφαίρου και Βόλλευ, προσφέροντας είδη άμεσης ανάγκης , προσωπικής υγιεινής για παιδιά και για μεγάλους , φάρμακα, ρουχισμό, ξηρά τροφή και οτιδήποτε άλλο κριθεί απαραίτητο στη φάση αυτή, ανάλογα με τις ανάγκες που διαμορφώνονται στα Κέντρα φιλοξενίας τους.

Για τον σκοπό αυτό, απευθυνόμαστε στους ενασχολούμενος με τα αθλήματα, φιλάθλους, Σωματεία, αθλητές, παράγοντες και γενικότερα όλους τους φίλους του ελληνικού αθλητισμού, για να συμμετάσχουν στην κίνησή μας αυτή, ενισχύοντας την άποψη πως οι Έλληνες ξέρουν να δείχνουν με πράξεις την αλληλεγγύη, την συμπόνια, την αξιοπρέπεια που μας διακρίνουν, αφού ακόμα και σε καιρό ύφεσης και οικονομικής κρίσης που βιώνουμε και οι ίδιοι, είμαστε ένας λαός που ξέρει να σέβεται, να προσφέρει, να φιλοξενεί.

 

Share this article with friends