ΣΒΚΘ | MAXIDAY 2019 για τους βετεράνους καλαθοσφαιριστές το Σάββατο (28.09.2019)

ΣΒΚΘ | MAXIDAY 2019 για τους βετεράνους καλαθοσφαιριστές το Σάββατο (28.09.2019)

📁 NEA, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 🕔27.Σεπτέμβριος 2019

Η καινούργια περίοδος ξεκινάει για τους βετεράνους καλαθοσφαιριστές αύριο Σάββατο για μια ακόμη χρονιά με το εορτασμό της MAXIDAY, της Παγκόσμιας Μέρας για το Maxibasketball, που είναι ορισμένη από τη FIMBA (Παγκόσμια Ομοσπονδία Maxibasketball) το τελευταίο Σάββατο κάθε Σεπτέμβρη.

Οι βετεράνοι της Θεσσαλονίκης θα συναντηθούν στα γήπεδα, και μαζί τους οι ομάδες του Δήμου Θεσσαλονίκης και των αθλητικών ρεπόρτερ της πόλης.

Το μήνυμα της Ημέρας είναι ότι οι βετεράνοι αρνούνται να σταματήσουν μπροστά σε κάθε είδους αδιέξοδα, και μαζί αρνούνται να σταματήσουν την αγωνιστική δραστηριότητα.

Η ηλικία δεν είναι πραγματικό εμπόδιο για την συνέχιση κάθε δραστηριότητας και οι βετεράνοι καλαθοσφαιριστές δίνουν το παράδειγμα, συμμετέχοντας στο Maxibasketball, το μπάσκετ για μεγάλες ηλικίες.

Η διοργάνωση γίνεται σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης, και όλοι οι συμμετέχοντες θα υποστηρίξουν και την κοινωνική δράση που οργανώνεται ταυτόχρονα προσφέροντας είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα για την στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου.

Όσοι θέλουν φίλοι του αθλήματος να συνεισφέρουν, μπορούν να το κάνουν φέρνοντας αντίστοιχα είδη στα γήπεδα οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στα γήπεδα του Δήμου Θεσσαλονίκης, στα κλειστά της Τριανδρίας και της Μ.Ε.Ν.Τ. με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Γήπεδο Τριανδρίας

11.30. Δήμος Θεσσαλονίκης – Βετεράνοι Θεσσαλονίκης 1

13.00. Βετεράνοι Θεσσαλονίκης 2 – Αθλητικοί Ρεπόρτερς

Γήπεδο Μ.Ε.Ν.Τ.

15.00. Αγώνας βετεράνων 60+

16.30. Βετεράνοι Θεσσαλονίκης 35+ – Βετεράνοι Θεσσαλονίκης 40+

Share this article with friends