Σ.Β.Κ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ | Ο Σύνδεσμος Βετεράνων στο Ωραιόκαστρο για φιλανθρωπικό σκοπό (Φωτογραφίες)

Σ.Β.Κ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ | Ο Σύνδεσμος Βετεράνων στο Ωραιόκαστρο για φιλανθρωπικό σκοπό (Φωτογραφίες)

📁 NEA, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 🕔17.Δεκέμβριος 2019

Με πολύ μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το περασμένο Σάββατο 14/12 στο Κονταξοπούλειο κλειστό γυμναστήριο Ωραιοκάστρου φιλικός αγώνας μεταξύ ομάδας του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης και της ομάδας του Αστυνομικού Τμήματος Ωραιοκάστρου.

Τον αγώνα διοργάνωσε η Δημοτική Κοινότητα Ωραιοκάστρου και είχε σκοπό την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Πολλοί δημότες του Ωραιοκάστρου ανταποκρίθηκαν και συμμετείχαν στην συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, οι διοργανωτές δήλωσαν πολύ ικανοποιημένοι από το τελικό αποτέλεσμα.

Το παρόν έδωσε ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου ΠαντελήςΤσακίρης, ο οποίος δήλωσε “το Ωραιόκαστρο βάζει τρίποντο στην ανθρωπιά” και ευχαρίστησε τον Σύνδεσμο Βετεράνων και την ομάδα του Τ.Α. Ωραιοκάστρου για την συμμετοχή τους στον αγώνα.

Ο προέδρος του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης δήλωσε ότι είναι μεγάλη χαρά των μελών μας να συμμετέχουν σε δράσεις με κοινωνικό περιεχόμενο, ευχαρίστησε τον δήμο Ωραιοκάστρου για την πρόσκληση και δήλωσε ότι ο Σύνδεσμος είναι πάντα ανοικτός για συμμετοχή σε ανάλογες εκδηλώσεις.

Φυσικά υπήρξε και αγώνας, όπου μετά από πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση η Βετεράνοι κατέκτησαν τη νίκη με σκορ 69-45.

Μετά τη λήξη, όλοι με πολύ καλή διάθεση αντάλλαξαν ευχές για τις γιορτές και ανανέωσαν το ραντεβού τους για επανάληψη του αγώνα στο μέλλον.

Α.Τ. Ωραιοκάστρου (Παπαδόπουλος Π., Εσκιόγλου Μ.):

Κουτούλας, Τσαβακατόπουλος, Ζαφειρόπουλου, Μιντής 3(1), Μυλωνίδης 31(3), Βαρύτης, Γκούντας 3(1), Νικολαΐδης Δ. 2, Ιατρίδης Π. 1, Συμεωνίδης Π., Ιατρίδης Ζ. 5

Σ.Β.Κ.Θ. (Χασόπουλος Ν., Κουφογιάννης Θ.)

Λαζίδης Δ., Τρακοσάρης Γ., Ζησόπουλος Χ. 8, Μαλαμίδης Δ., Σαββίδης Χ. 20(3), Φαρμάκης Κ., Σπυρόπουλος Α. 11(1), Ταρνανίδης Χ. 2, Πλιόσκας Θ. 2, Παπλωματάς Χ. 6, Καραγιαννίδης Ν., Λάππας Ι. 19(2), Μυσιρλόγλου Γ.

Διαιτητές: Σακελλαρίου, Παπαδοπούλου Κ.

Share this article with friends