Σ.Β.Κ. Θεσσαλονίκης | Φιλικοί αγώνες για φιλανθρωπικό σκοπό στη Λάρισα

Σ.Β.Κ. Θεσσαλονίκης | Φιλικοί αγώνες για φιλανθρωπικό σκοπό στη Λάρισα

📁 NEA, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 🕔04.Ιανουάριος 2020

Σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση που διοργανώθηκε από τους βετεράνους καλαθοσφαιριστές της Λάρισας, συμμετείχε παραμονές του νέου έτους -στις 28/12- αντιπροσωπευτική ομάδα του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, διεξήχθη σειρά φιλικών αγώνων όπου ομάδες του ομάδες του Συλλόγου Παλαιμάχων Αθλητών Καλαθοσφαίρισης Λάρισας, αντιμετώπισαν ομάδες των βετεράνων της Θεσσαλονίκης, του Βόλου και του Συνδέσμου Μαραθωνοδρόμων Λάρισας.

Οι αγώνες έγιναν για φιλανθρωπικό σκοπό, για τον εφοδιασμό του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας με νέα σεντόνια και είχε μεγάλη επιτυχία, καθώς τα κουπόνια που είχαν εκδοθεί για αυτό τον σκοπό εξαντλήθηκαν.

Επικράτησε πολύ όμορφη ατμόσφαιρα -το εορταστικό κλίμα συντελούσε ακόμη περισσότερο σε αυτό- και οι βετεράνοι συναντήθηκαν για μια ακόμη φορά με φίλους που τους συνδέουν κοινές αναμνήσεις από τα γήπεδα!!

Την οργάνωση της εκδήλωσης υποστήριξε η Περιφέρεια Θεσσαλίας και μάλιστα ο Περιφερειάρχης κ. Αγοραστός συμμετείχε σε έναν από τους αγώνες.

Μετά το γήπεδο η συνάντηση συνεχίστηκε με συνεστίαση όπου όλοι αντάλλαξαν ευχές και ανανέωσαν το ραντεβού για επόμενη ανάλογη εκδήλωση.

#thessalonikimaxibasketball

Share this article with friends