Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΣΒΚ Θεσσαλονίκης σε μια ιδιαίτερα ζεστή εκδήλωση. Τιμήθηκαν Μάνθος Κατσούλης, Γιώτα Κούρτη και Κατερίνα Πεταχτή.

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΣΒΚ Θεσσαλονίκης σε μια ιδιαίτερα ζεστή εκδήλωση. Τιμήθηκαν Μάνθος Κατσούλης, Γιώτα Κούρτη και Κατερίνα Πεταχτή.

📁 NEA, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 🕔11.Ιανουάριος 2020

Σε μια ιδιαίτερα ζεστή εκδήλωση, που «ξύπνησε» μνήμες του παρελθόντος, ο Σύνδεσμος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης έκοψε σήμερα (11/01) την πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Πλήθος κόσμου από τον χώρο του μπάσκετ και όχι μόνο, παραβρέθηκε στο Café Bar Restaurant Ρέμβη, τιμώντας με την παρουσία του το ετήσιο ραντεβού των ανθρώπων, που έχουν υπηρετήσει από διάφορα πόστα το άθλημα, προσφέροντας σημαντικές υπηρεσίες.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν για την προσφορά τους στο μπάσκετ ο Μάνθος Κατσούλης, η Γιώτα Κούρτη και η Κατερίνα Πεταχτή.

Στον άλλοτε άσο του ΠΑΟΚ, του Άρη, του Ηρακλή και του Μακεδονικού έδωσαν την πλακέτα αρκετοί από τους συμπαίκτες του, στην ομάδα του Δικεφάλου, την πρώτη χρονιά (1974-1975) της παρουσίας του στη Θεσσαλονίκη.

Η Γιώτα Κούρτη παρέλαβε την τιμητική διάκριση από τα χέρια του παλιού προπονητή της στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, Παναγιώτη Βαφειάδη.

Την Κατερίνα Πεταχτή, που αποχώρησε από την ενεργό δράση, πριν από λίγους μήνες, σε ηλικία 54 ετών, τίμησαν ο παλιός της προπονητής, Νίκος Μεντηλίδης και ο Πρόεδρος της Ε.ΚΑ.Σ.Θ., Σάββας Λόρτος.

Το «παρών» έδωσαν μεταξύ άλλων οι βουλευτές Θεσσαλονίκης, Άννα Ευθυμίου, Δημήτρης Κούβελας, Στράτος Σιμόπουλος και Κωνσταντίνος Γκιουλέκας. Ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Πάρις Μπίλλιας, ο παλιός Νομάρχης, Κώστας Παπαδόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης, Νίκος Ζεϊμπέκης, ο Πρόεδρος του Αθλητικού οργανισμού Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη, Γιώργος Παρισόπουλος και ο επίτιμος Πρόξενος της Λετονίας, Άγις Κυνηγόπουλος.

Παίρνοντας τον λόγο, ο Πρόεδρος του Σ.Β.Κ.Θ., Πάρης Πετράς έκανε έναν σύντομο απολογισμό των πεπραγμένων του Συνδέσμου για τη χρονιά που έφυγε και αναφέρθηκε σε ορισμένες από τις δραστηριότητες, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν μέσα στο 2020.

Το φλουρί της μεγάλης πίτας, την οποία έκοψε ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου, Χάρης Παπαγεωργίου έπεσε στον παλιό παίκτη του Ηρακλή και της ΑΕΚ, αλλά και δευτεραθλητή Ευρώπης με την Εθνική ομάδα των Ανδρών στο Ευρωμπάσκετ του 1989, Δημήτρη Παπαδόπουλο. Στα πιτάκια που μοιράστηκαν, τυχερός ήταν ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Μήττας.

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν «το Τυρί Εβλογημένο» και η Point Watch του παλιού μπασκετικού, Σωκράτη Κουϊμτζίδη, που προσέφερε και το δώρο για τον τυχερό της πίτας.

Share this article with friends