Το Σαββατοκύριακο αρχίζει η γιορτή του μπάσκετ

Το Σαββατοκύριακο αρχίζει η γιορτή του μπάσκετ

📁 NEA, ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ 🕔05.Μάρτιος 2020
Το Σαββατοκύριακο αρχίζει η γιορτή του μπάσκετ

Όπως κάθε χρόνο τα τελευταία τριάντα ένα, η Ένωσή μας διοργανώνει με μεγάλη επιτυχία τα Τουρνουά Παγκορασίδων, Παμπαίδων και ΜΙΝΙ Αγοριών-Κοριτσιών με την συμμετοχή αθλητών-τριών που ανήκουν σε Συλλόγους του Νομού Θεσσαλονίκης.

Η φιλοσοφία μας επικεντρώνεται στην ανάπτυξη των υποδομών και της καλλιέργειας του μπάσκετ στις μικρές ηλικίες που σκοπό έχει εκτός από τον συναγωνισμό και την ευγενή άμιλλα, την υγιή και παιδαγωγική άσκηση και την σωστή εκμάθηση της καλαθοσφαίρισης από έμπειρους προπονητές-παιδαγωγούς.

Μέσα από αυτήν την αθλητική ενασχόληση, να διδαχθούν αρχές της αθλητικής και αγωνιστικής συμπεριφοράς και ταυτόχρονα με την κοινωνικοποίησή τους να αναδειχτούν και να προωθηθούν δεκάδες ταλέντα.

Για την υλοποίηση αυτών των Τουρνουά απαιτείται σκληρή και μεθοδευμένη δουλειά από παράγοντες, προπονητές και γονείς που πρέπει να συνεργαστούν αρμονικά για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η συνεισφορά τους είναι μεγάλη και τους ευχαριστούμε όλους.

Με την σειρά μας ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά να χαρούν την συμμετοχή τους στα Τουρνουά και να έχουν μια ευχάριστη εμπειρία από τα παιχνίδια, αφού οι διοργανώσεις αυτές είναι μια χαρούμενη γιορτή.

Ευχόμαστε από τους αγώνες αυτούς, κερδισμένος να είναι ο αθλητισμός και η αθλητική ιδέα του ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ.

Share this article with friends