ΡΕΤΡΟ | 20o Αναπτυξιακό camp Κοριτσιών. Χριστοδούλου, Πολυμένη, Καλούτσικου, Δαιμονάκου και Αθανασιάδου στη καλύτερη πεντάδα (2η μέρα)

ΡΕΤΡΟ | 20o Αναπτυξιακό camp Κοριτσιών. Χριστοδούλου, Πολυμένη, Καλούτσικου, Δαιμονάκου και Αθανασιάδου στη καλύτερη πεντάδα (2η μέρα)

📁 NEA, ΡΕΤΡΟ 🕔11.Απρίλιος 2020

Σαράντα αθλήτριες γεννημένες το 2000 και 2001 συγκεντρώθηκαν στις εγκαταστάσεις του κλειστού γυμναστηρίου Μίκρας 2 και προπονήθηκαν σε βασικά στοιχεία του μπάσκετ.

Το πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας του camp περιείχε ασκήσεις ατομικής προπόνησης, ομαδικές συνεργασίες 3 παιχτών και προπόνηση φυσικής κατάστασης υπό τις οδηγίες των Γυμναστών Γιώργου Χρυσάφη και Βασίλη Βαρδή.

Ομιλητής της δεύτερης ημέρας ήταν ο προπονητής Ευριπίδης Μελετιάδης και μίλησε στις αθλήτριες για τις επιλογές τους στο μπάσκετ, τις διαδικασίες για τις Εθνικές ομάδες και γενικά την σταδιοδρομία στο άθλημα

Στα διαγνωστικά παιχνίδια της τελευταίας ημέρας η Αθηνά Λέξα του Κ.Α.Σ. ΝΕΑ ΡΑΙΔΕΣΤΟΣ βγήκε η νικήτρια στον ‘’Γύρο του κόσμου’’ και η Μαρία Αθανασιάδου του Α.Σ. ΠΑΟΚ η MVP του Camp.

Οι αθλήτριες
Σοφία Χριστοδούλου του ΕΚΠ. ΦΡΥΓΑΝΙΩΤΗ,
Λαμπρινή Πολυμένη του ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΥ,
Νικολέτα Καλούτσικου του Μ.Α.Σ. ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗ,
Μαριάνθη Δαιμονάκου του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗ και
Μαρία Αθανασιάδου του Α.Σ. ΠΑΟΚ ήταν στη καλύτερη πεντάδα του φετινού camp.

Νικήτριες του διαγωνισμού ‘’3 εναντίον 3’’ βγήκαν
η Αγγελική Κλιματσάκη του ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΥ,
η Ουρανία Γκαβέζου του Μ.Α.Σ. ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗ,
η Αθηνά Λέξα του Κ.Α.Σ. ΝΕΑ ΡΑΙΔΕΣΤΟΣ και
η Νικολέτα Καλούτσικου του Μ.Α.Σ. ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗ

Share this article with friends