ΡΕΤΡΟ | 21ο Αναπτυξιακό Camp Αγοριών της Ε.ΚΑ.Σ.Θ. Γκύζης, Κλωνάρας, Ζούντζας, Σιδηροηλίας και Σωτηρίου στην καλύτερη πεντάδα (3η ημέρα).

ΡΕΤΡΟ | 21ο Αναπτυξιακό Camp Αγοριών της Ε.ΚΑ.Σ.Θ. Γκύζης, Κλωνάρας, Ζούντζας, Σιδηροηλίας και Σωτηρίου στην καλύτερη πεντάδα (3η ημέρα).

📁 NEA, ΡΕΤΡΟ 🕔12.Απρίλιος 2020

21ο Αναπτυξιακό Camp της Ε.ΚΑ.Σ.Θ. με τη συμμετοχή 60 αθλητών στο Ε.Γ. Μίκρας.
Η τρίτη μέρα άρχισε με το μικρό και μεγάλο τελικό μεταξύ των ομάδων Warriors– Cavaliers(56-63) και Rockets– Warriors(55-69) αντίστοιχα. Καλεσμένοι ομιλητές της τελευταίας μέρας του φετινού camp ήταν ο ομοσπονδιακός προπονητής Δημήτρης Πρίφτης (με θέμα μπάσκετ και ασκήσεις προθέρμανσης).

Ο Στέλιος Πουλιανίτης αθλητής της ομάδας του Α.Σ. ΑΡΗ, μίλησε στους μικρούς αθλητές, μοιράστηκε τις αθλητικές του εμπειρίες, βγήκε φωτογραφίες και θυμήθηκε τις συμμετοχές του στα camp της ΕΚΑΣΘ

Στα διαγωνιστικά παιχνίδια της τελευταίας ημέρας ο Γιώργος Τανούλης του Α.Σ. ΑΡΗ βγήκε ο νικητής των ελευθέρων βολών, ο Γιώργος Γκύζης του Α.Κ.Θ. ΑΣΤΕΡΙΑ στον Γύρο του κόσμου, ο Δημήτρης Κλωνάρας του Α.Σ. ΠΑΟΚ στον διαγωνισμό ‘Ένας εναντίον Ενός’’ και ο Γιώργος Τανούλης του Α.Σ. ΑΡΗ στο BeatthePro.

Οι απονομές στα διαγωνιστικά παιχνίδια έγιναν από τον πρόεδρο της Ε.Π. κ. Αλέκο Κατσιάνη στον νικητή των Ελευθέρων βολών , από τον Α’ αντιπρόεδρο της ΕΚΑΣΘ κ. Ιωάννη Τσουμή στον νικητή του 1 εναντίον ενός, από το μέλος της Ε.Π. κ. Μιχάλη Μηλιαρά στον νικητή του ‘’Γύρος του Κόσμου’’ και από τον Υπεύθυνο του Αναπτυξιακού και Ταμία της Ένωσης κ. Άρη Γραμμενίδη στον νικητή του διαγωνισμού ‘’BeatthePro’’.

Στη καλύτερη πεντάδα, στην οποία βρίσκονται
ο Γιώργος Γκύζης του Α.Κ.Θ. ΑΣΤΕΡΙΑ,
ο Δημήτρης Κλωνάρας του Α.Σ. ΠΑΟΚ,
ο Γεώργιος Ζούντζας του Α.Σ. ΑΡΗ,
ο Γιάννης Σιδηροηλίας του Α.Σ. ΑΡΗ και
ο Αριστοτέλης Σωτηρίου του Α.Σ.Θ ΠΗΓΑΣΟΣ
τις απονομές έκανε ο Στέλιος Πουλιανίτης.

M.V.P. του Αναπτυξιακού Camp ανακηρύχτηκε ο αθλητής Γιώργος Γκύζης του Α.Σ.Θ. ΑΣΤΕΡΙΑ .

Share this article with friends