ΕΟΚ | Το πρόγραμμα “Her World, Her Rules” επιστρέφει (κλειστό γυμναστήριο Ε.Α.Κ. Νεάπολης)

ΕΟΚ | Το πρόγραμμα “Her World, Her Rules” επιστρέφει (κλειστό γυμναστήριο Ε.Α.Κ. Νεάπολης)

📁 NEA, ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ, ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ, ΕΟΚ 🕔04.Οκτώβριος 2020
ΕΟΚ | Το πρόγραμμα “Her World, Her Rules” επιστρέφει (κλειστό γυμναστήριο Ε.Α.Κ. Νεάπολης)

Το πρόγραμμα «Μπάσκετ για κορίτσια στα σχολεία» της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, σε συνεργασία με τη FIBA και τις Τοπικές Ενώσεις Καλαθοσφαίρισης, το οποίο απευθύνεται σε κορίτσια ηλικίας από 8 έως 13 ετών, τα οποία φοιτούν σε σχολεία της Πρωτοβάθμιας και στην Ελλάδα επιστρέφει.

Το πρόγραμμα υλοποιείται σε συνεργασία με τις  κατά τόπους  Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και με την αρωγή των οικείων Δήμων. Σκοπός είναι να έρθουν σε επαφή με το μπάσκετ όσο περισσότερα κορίτσια ηλικίας 8-13 ετών γίνεται, καθώς επίσης να τους δοθεί το κατάλληλο ερέθισμα, έτσι ώστε να συνεχίσουν να ασχολούνται με το άθλημα της καλαθοσφαίρισης. Το πρώτο βήμα θα γίνει σε αυτή την περίοδο  στις περιφέρειες Θεσσαλίας και Κεντρικής Μακεδονίας και στους Νομούς Μαγνησίας, Λάρισας και Θεσσαλονίκης.

Περιφέρεια Θεσσαλίας

Στο Νομό Μαγνησίας θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο Νέας Ιωνίας Βόλου, σε συνεργασία με το  3ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας Βόλου τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020.

Στο Νομό Λάρισας  θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο του 13ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας, την Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020.

Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Στο Νομό Θεσσαλονίκης το πρόγραμμα θα φιλοξενηθεί στο κλειστό γυμναστήριο Ε.Α.Κ. Νεάπολης σε συνεργασία με τα Δημοτικά Σχολεία  8ο, 10ο και 12ο Νεάπολης και το 3ο Δημοτικό Σχολείο Πολίχνης την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020 και την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020.

*Το πρόγραμμα γίνεται σε κάθε του φάση σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.



Share this article with friends