Αυγενάκης: «Μετά τα Χριστούγεννα τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα»

Αυγενάκης: «Μετά τα Χριστούγεννα τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα»

📁 NEA 🕔28.Νοέμβριος 2020

Δηλώσεις του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη στο Team Fm 102

Καλά Χριστούγεννα… πρέπει να πουν οι ομάδες των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, καθώς δεν θα δώσουν κανέναν αγώνα πριν το νέο έτος. Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, σε δηλώσεις του ξεκαθάρισε ότι μετά τις γιορτές θα ξανά πατήσουν παρκέ οι παίκτες των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού ξεκαθάρισε ότι οι αποφάσεις παίρνονται από καθαρά καθ’υπόδειξη των λοιμωξιολόγων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Team Fm 102 και τις μεταφέρει η επίσημη σελίδα του Δούκα:

«Καταλαβαίνω τα προβλήματα και την αγωνία των αθλητών και αθλητριών, όπως για παράδειγμα οι γυναίκες της πρώτης κατηγορίας του μπάσκετ που μού στέλνουν υπομνήματα ή αθλητές από την κολύμβηση, όμως οι αποφάσεις παίρνονται καθαρά καθ’ υπόδειξη των λοιμωξιολόγων.

Τα ερασιτεχνικά Πρωταθλήματα, αλλά και οι διοργανώσεις των ατομικών αθλημάτων, θα ξεκινήσουν σταδιακά και ύστερα από την έγκριση των λοιμωξιολόγων. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ο μηχανισμός τακτικού ελέγχου για τους αθλητές όλων των κατηγοριών, οπότε μέχρι να καλυτερεύσει η κατάσταση υγειονομικά στην χώρα δεν μπορεί να γίνει κάτι.

Εκτός από αυτό, ούτε οι αθλητικές εγκαταστάσεις των ερασιτεχνικών σωματείων μπορούν αυτή την στιγμή να σηκώσουν το βάρος των υγειονομικών πρωτοκόλλων. Προσωπική μου εκτίμηση, στα ερασιτεχνικά Πρωταθλήματα θα επιστρέψουμε σε δράση μετά από τα Χριστούγεννα».

Share this article with friends