Ηλεκτρονικά η ΑΙΤΗΣΗ για έκδοση ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ Ε.ΚΑ.Σ.Θ (e-ΕΚΑΣΘ online services)

Ηλεκτρονικά η ΑΙΤΗΣΗ για έκδοση ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ Ε.ΚΑ.Σ.Θ (e-ΕΚΑΣΘ online services)

📁 NEA 🕔28.Μάιος 2021

H Ε.ΚΑ.Σ.Θ ενημερώνει τα Σωματεία της ότι από σήμερα ενεργοποιήθηκε άλλη μια εξ αποστάσεως ηλεκτρονική υπηρεσία στο πλαίσιο του εμπλουτισμού των υπηρεσιών του e-ΕΚΑΣΘ online services.

Η Ένωση ευχαριστεί τους Συλλόγους της για την πολύ μεγάλη αποδοχή και χρήση από πλευράς τους, των υπηρεσιών αυτών και στο άμεσο μέλλον σχεδιάζει και θα προσθέσει και άλλες online εξ αποστάσεως υπηρεσίες – εφαρμογές εκσυγχρονίζοντας αυτές στις σύγχρονες ανάγκες εκμεταλλευόμενη τις τεχνολογικές υποδομές, το νέο της ηλεκτρονικό ΜΗΤΡΩΟ και webApps που διαθέτει.

ΑΙΤΗΣΗ για έκδοση ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ Ε.ΚΑ.Σ.Θ :  Φόρμα αίτησης προς την Ε.ΚΑ.Σ.Θ. για έκδοση ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ Ε.ΚΑ.Σ.Θ .

Για την ολοκλήρωση της αίτησης απαιτούνται :

α. να γνωρίζεται τον τετραψήφιο κωδικό ΓΓΑ (πχ ΖΛ36) το ΑΦΜ του Συλλόγου και την αντίστοιχη ΔΟΥ.
β. να γνωρίζεται τη Διεύθυνση και ΤΚ της έδρας-γραφείων Συλλόγου.

Με την ολοκλήρωση – συμπλήρωση των στοιχείων και της υποβολής της, θα λάβετε αυτοματοποιημένη απάντηση, στο mail που θα δηλώσετε στην διαδικασία, αντίγραφο (pdf) της αίτησής σας.

Σε δεύτερο χρόνο και μετά τον έλεγχο και ολοκλήρωση της αναζήτηση των στοιχείων στα αρχεία ΜΗΤΡΩΟΥ Συλλόγων της Ε.ΚΑ.Σ.Θ., θα αποσταλεί, ηλεκτρονικά στο mail σας, η βεβαίωση σας.


΄Μετάβαση στο e-ΕΚΑΣΘ : Αιτήσεις – Βεβαιώσεις

Share this article with friends