Πανελλήνιο Κορασίδων: Κρόνος Αγ. Δημητρίου – Παναθλητικός Συκεών 36-60 (1η ημέρα)

Πανελλήνιο Κορασίδων: Κρόνος Αγ. Δημητρίου – Παναθλητικός Συκεών 36-60 (1η ημέρα)

📁 NEA, ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ 🕔25.Ιούλιος 2021
Πανελλήνιο Κορασίδων: Κρόνος Αγ. Δημητρίου – Παναθλητικός Συκεών 36-60 (1η ημέρα)

Ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα αγώνων της Τελικής Φάσης του 32ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κορασίδων που διεξάγεται στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γ. Μελισσηνός» στην Καισαριανή. Στον τρίτο αγώνα ο Παναθλητικός Συκεών επικράτησε του Κρόνου Αγίου Δημητρίου με 60-36.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ξεκίνησε με ένα σερί 8-0, όμως ο Κρόνος μπήκε στο ματς και μείωσε σε 10-13 (8΄10΄΄). Ο Παναθλητικός κυριαρχώντας κάτω από τα καλάθια «έχτισε» μια διαφορά 14 πόντων με το σκορ 30-16 στο τέλος της δεύτερης περιόδου. Με ένα σερί 6-0 ο Κρόνος μείωσε σε 22-30 (22΄16΄΄), στη συνέχεια όμως ο Παναθλητικός σταδιακά κατάφερε να αυξήσει τη διαφορά και προηγήθηκε με 48-28 (31΄18΄΄) φτάνοντας στην τελική επικράτηση με 60-36.

Δεκάλεπτα: 10-17, 16-30, 28-42, 36-60

Διαιτητές: Μάλαμας, Κατραχούρας

Κρόνος Αγίου Δημητρίου (Σταμούλης): Κουκουράβα, Παναγιωτοπούλου, Μπλιθικιώτη 2, Θεοφανίδη 5, Ραφτοπούλου 3(1), Πετροπούλου, Τσάμη 9(1), Τσιρογιώργη 2, Πάχνη, Παπακώστα 3(1), Γεωργακοπούλου 10(1), Ζαφείρη 2.

Παναθλητικός Συκεών (Λαζάρου): Δημοπούλου, Καρύδα 4, Καμπερίδου 15, Τσινασλανίδου 2, Σαριδάκη 2, Ντολοπούλου, Βασιλείου 12, Σύρπα 9, Αντωνίου 2, Κοφινά 4, Παπαδοπούλου, Σταματάκη 10.

Για την στατιστική του αγώνα πατήστε εδώ

Φωτογραφίες του αγώνα μπορείτε να δείτε εδώ

Όλοι οι αγώνες μεταδίδονται διαδικτυακά από το κανάλι YouTube της ΕΟΚ εδώ

Δηλώσεις

Σταμούλης Δημήτρης (προπονητής Κρόνου): «Κάθε αρχή και δύσκολη. Ήταν μια δύσκολη πρεμιέρα απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο. Κάποια πράγματα που θέλαμε να βγάλουμε στο παιχνίδι βγήκαν, κάποια άλλα δεν βγήκαν. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα. Συγχαρητήρια για τη νίκη στον Παναθλητικό. Καλή επιτυχία σε όλους και μακριά από τραυματισμούς, γιατί είναι κάτι που σε εμάς έχει κοστίσει πολλά».

Ραφτοπούλου Ζωή (αθλήτρια Κρόνου): «Δώσαμε το 200% της ποιότητας της ομάδας μας. Παίξαμε πάρα πολύ καλά. Δεν ήμασταν τόσο τυχεροί στα τελειώματα, ήμασταν λίγο άστοχοι, παρόλα αυτά παλέψαμε μέχρι το τέλος. Το αποτέλεσμα δεν μπορεί να αλλάξει. Μπράβο στα κορίτσια, προχωράμε».

Λαζάρου Θωμάς (προπονητής Παναθλητικού): «Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο περιμέναμε ότι θα είναι δύσκολο. Ο Κρόνος είμαι μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί στις αναπτυξιακές ηλικίες. Εμείς είμαστε πρωτάρηδες σε τέτοιο τουρνουά, παρόλα αυτά τα κορίτσια έπαιξαν δυνατά και σιγά-σιγά μέσα στο παιχνίδι καταφέραμε και ανοίξαμε τη διαφορά. Εύχομαι καλή επιτυχία στον Κρόνο και περαστικά στα κορίτσια που χτύπησαν. Αύριο έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Ευελπιστούμε να είμαστε έτοιμοι και για αυτό το παιχνίδι και να έχουμε θετικό αποτέλεσμα».

Βασιλείου Πηνελόπη (αθλήτρια Παναθλητικού): «Πήγαμε αρκετά καλά. Το αποτέλεσμα μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Ήταν ένα πολύ σημαντικό και κρίσιμο ματς για εμάς. Ο Κρόνος είναι μια εξαιρετική ομάδα. Θα συνεχίσουμε την ίδια σκληρή δουλειά και ευελπιστούμε να έχουμε μόνο θετικά αποτελέσματα».

Share this article with friends