Πανελλήνιο Κορασίδων : Άμιλλα – Παναθλητικός Συκεών 40-65 (3η ημέρα)

Πανελλήνιο Κορασίδων : Άμιλλα – Παναθλητικός Συκεών 40-65 (3η ημέρα)

📁 NEA, ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ 🕔26.Ιούλιος 2021
Πανελλήνιο Κορασίδων :  Άμιλλα – Παναθλητικός Συκεών 40-65  (3η ημέρα)

Τρίτη ημέρα της Τελικής Φάσης του 32ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κορασίδων που διεξάγεται στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γ. Μελισσηνός» στην Καισαριανή.  Στον πρώτο αγώνα της ημέρας ο Παναθλητικός επικράτησε με 65-40 της Άμιλλας.

Πολύ γρήγορα η ομάδα της Θεσσαλονίκης προηγήθηκε με ένα σερί 18-0 μη δίνοντας πολλά περιθώρια στην Άμιλλα για να αντιδράσει.  Η διαφορά έφτασε στο +33 για τον Παναθλητικό όταν προηγήθηκε με 22-55 (27΄00΄΄). Η ομάδα της Τρίπολης με ένα σερί 9-0 μείωσε σε 36-57 (34΄43΄΄), με τον Παναθλητικό να παίρνει τελικά το ροζ φύλλο αγώνα επικρατώντας με 65-40.

Δεκάλεπτα: 6-24, 18-45, 27-57, 40-65

Διαιτητές: Σκαλτσής, Κούλης

Άμιλλα (τσουκαλάς): Μίχαλου 6(2), Μάγκλαρη Ι. 9(1), Κοκκώνη 3(1), Παναγιωτοπούλου 13, Σιάμπου 9.

Παναθλητικός Συκεών (Λαζάρου): Καρύδα 6, Τσινασλανίδου 6, Σαριδάκη, Ντολοπούλου, Βασιλείου 14, Σύρπα 8, Αντωνίου 10, Δημοπούλου, Κοφινά 3, Παπαδοπούλου, Σταματάκη 18.

Για την στατιστική του αγώνα πατήστε εδώ

Φωτογραφίες του αγώνα μπορείτε να δείτε εδώ

Όλοι οι αγώνες μεταδίδονται διαδικτυακά από το κανάλι YouTube της ΕΟΚ εδώ

Δηλώσεις

Λαζάρου Θωμάς (προπονητής Παναθλητικού): «Ήταν ένα παιχνίδι αρκετά σκληρό. Είχαμε μεγαλύτερο βάθος στον πάγκο και στο ρόστερ γενικά. Συνεχίζουμε βήμα-βήμα για το καλύτερο. Δεν ειμαστε αγχωμένοι, προσπαθούμε να παίξουμε όμορφο μπάσκετ. Αύριο παίζουμε με τον ΟΦΗ, είναι μια ομάδα που τη μία μέρα έκανε έκπληξη με τον Παναθηναϊκό την επομένη μέρα έκανε αρνητική έκπληξη με την Άμιλλα, αλλά σε αυτές τις σειρές αγώνων κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο, όλα τα παιχνίδια πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε με την ίδια βαρύτητα».

Αντωνίου Αικατερίνη (αθλήτρια Παναθλητικού): «Κάναμε μια πολύ καλή προσπάθεια. Προσπαθήσαμε να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε, όπως κάνουμε κάθε φορά και αυτό μας βγήκε και στο παιχνίδι. Σίγουρα είναι πολύ δυνατά όλα τα ματς. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και πιστεύω ότι θα τα πάμε πολύ καλά».

Τσουκαλάς Θεόδωρος (προπονητής Άμιλλα): «Ήταν ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι. Εμείς έχουμε μόνο πέντε αθλήτριες που μπορούν να ανταποκριθούν σε αυτό το επίπεδο, οι άλλες είναι πολύ μικρές. Κάναμε προσπάθεια, ίσως κάποια παιδιά να βοηθήσουν του χρόνου στην Α2, πάλι με δικά μας παιδιά που είμαστε μαζί με 2-3 μεγάλες. Μόνο οφέλη θα έχουμε από αυτό το τουρνουά. Ήδη έχουμε κερδίσει δύο παιδιά, τη Σιάμπου και τη Μίχαλου, οι υπόλοιπες παίζουν ήδη στην Α2. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι. Καλή επιτυχία στον Παναθλητικό και συνολικά στο τουρνουά».

Σιάμπου Αικατερίνη (αθλήτρια Άμιλλα): «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, λογικό καθώς ο Παναθλητικός είναι πολύ καλύτερος. Εμείς δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό. Είμαι περήφανη για την ομάδα μου. Αύριο θα προσπαθήσουμε περισσότερο για να έχουμε καλύτερο αποτέλεσμα».

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο του αγώνα εδώ

Share this article with friends