ΣΒΚ-Θ | MAXIDAY 2021 – ΟΙ ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ

ΣΒΚ-Θ | MAXIDAY 2021 – ΟΙ ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ

📁 NEA 🕔21.Σεπτέμβριος 2021

Μετά από διακοπή ενός έτους εξαιτίας της τήρησης των αυστηρών μέτρων λόγω κορονοϊού, τα μέλη του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης αρχίζουν και πάλι την αγωνιστική δραστηριότητα το ερχόμενο Σάββατο 25/9.

Για μια ακόμη χρονιά οι βετεράνοι καλαθοσφαιριστές ξεκινούν δίνοντας το πρώτο ραντεβού στα γήπεδα, στα πλαίσια του εορτασμού της Maxiday – Παγκόσμιας Μέρας για το Maxibasketball, που εορτάζεται σε όλο τον κόσμο με την αιγίδα της FIMBA κατά το τελευταίο Σάββατο του Σεπτεμβρίου.

Η Maxiday είναι η μέρα κατά την οποία οι αθλητές του Maxibasketball μεταφέρουν το μήνυμα της άθλησης σε όλες τις ηλικίες.

Οι βετεράνοι αρνούνται ότι υπάρχει ηλικιακό όριο στην αθλητική δράση. Δεν υπάρχει τέλος σε κανέναν δρόμο όταν αναφερόμαστε σε κοινωνική, αθλητική, πολιτιστική δραστηριότητα.

Συνεχίζουμε τον αγωνιστικό αθλητισμό με θετικά αποτελέσματα στην σωματική και ψυχική υγεία, στην κοινωνικοποίηση και την κοινωνική προσφορά.

Στη διοργάνωση της φετινής Maxiday συνεργάτης και υποστηρικτής για μια ακόμη χρονιά είναι ο Δήμος Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα το Τμήμα Εκδηλώσεων & Προγραμμάτων Αθλητισμού της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Αθλητισμού. Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, οι συμμετέχοντες στους αγώνες την συγκεκριμένη μέρα υποστηρίζουν και μια παράλληλη δράση, την συλλογή τροφίμων και υλικών για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Οι βετεράνοι της Θεσσαλονίκης έχουν προσκαλέσει τους αντίστοιχους συνδέσμους από την Καβάλα και τη Βέροια για να αγωνιστούν σε φιλικούς αγώνες με αντιπροσωπευτικές ομάδες του Συνδέσμου μας. Επίσης, θα διεξαχθεί ένας ακόμη αγώνας μεταξύ μελών του Σ.Β.Κ. Θεσσαλονίκης.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στα κλειστά Γυμναστήρια Τριανδρίας και ΜΕΝΤ με το παρακάτω πρόγραμμα:

Γήπ. Τριανδρίας

16:00 Βετεράνοι Θεσσαλονίκης Α – Βετεράνοι Καβάλας

17:30 Βετεράνοι Θεσσαλονίκης Β – Βετεράνοι Βέροιας

Γήπ. ΜΕΝΤ

19:00 Αγώνας μεταξύ μελών του Σ.Β.Κ. Θεσσαλονίκης

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε συνεννόηση και συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές της Πολιτείας και έχοντας ως πρώτο μέλημα την τήρηση όλων των περιοριστικών μέτρων κατά της εξάπλωσης της νόσου Covid-19.

Επιπροσθέτως, θα τηρηθούν τα μέτρα πρόληψης κατά του κορονοϊού που έχει ανακοινώσει η FIMBA, Παγκόσμια Ομοσπονδία Maxibasketball, και ακολουθεί η FIMBA Hellas για τις δραστηριότητες της καθώς και ο Σύνδεσμος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης.

Αυτό σημαίνει ότι θα συμμετέχουν με οποιαδήποτε ιδιότητα στους αγώνες μόνο εμβολιασμένοι για Covid-19 ή νοσήσαντες αθλητές.

Share this article with friends