Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης για το 2022.

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης για το 2022.

📁 NEA 🕔19.Μάρτιος 2022

Μετά από δύο χρόνια αποχής από αντίστοιχες κοινωνικές εκδηλώσεις, οι βετεράνοι σήμαναν προσκλητήριο και ήταν πολλοί αυτοί που τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Πάρης Πετράς καλωσόρισε τους καλεσμένους, εκδήλωσε τη μεγάλη χαρά όλων για την συνεύρεση αυτή μετά από τόσο μεγάλο διάστημα και έκανε μια μικρή αναφορά στην περίοδο που ακολούθησε την εμφάνιση του κορονοϊού και άλλαξε σε μεγάλο βαθμό τον τρόπο επικοινωνίας των μελών του Συνδέσμου καθώς και τις δραστηριότητες.

Ο Γ.Γ. του Συνδέσμου και μέλος της νέας διοίκησης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Λάμπρος Τάκης αναφέρθηκε στην πρόθεση του να προωθήσει την στήριξη από πλευράς της ΕΟΚ στις δραστηριότητες των βετεράνων.

Ο βετεράνος καλαθοσφαιριστής Σωκράτης Δήμας έκανε ένα προσκλητήριο απόντων, μελών της οικογένειας του μπάσκετ που χάθηκαν τα τελευταία χρόνια, τονίζοντας ότι είναι καλό να τιμούμε  πάντα την μνήμη των ανθρώπων με τους οποίους μεγαλώσαμε μαζί και δεν είναι πλέον κοντά μας.

Η σημαντική στιγμή της εκδήλωσης ήταν η βράβευση του Εσπέρου, μιας ιστορικής ομάδας της Θεσσαλονίκης η οποία δεν έχει πλέον ενεργά τμήματα καλαθοσφαίρισης.

Βετεράνοι από διάφορες γενιές του Εσπέρου παρέστησαν και τιμήθηκαν από τον Σ.Β.Κ.Θ.

Ο Κώστας Γκοβεδάρος, ιδρυτικό μέλος του συλλόγου και επί σειρά ετών διοικητικός παράγοντας έκανε μια ιστορική αναδρομή στην πορεία του Εσπέρου και έφερε σημαντικές αναμνήσεις στην επιφάνεια, συγκινώντας πολλούς από τους προσκεκλημένους.

Από την οικογένεια του Εσπέρου παρέστησαν και τιμήθηκαν οι:

Γκοβεδάρος Κώστας, Λασκαρίδης Λάσκαρης, Ζαχαριάδης Διογένης, Λιάκος Μιχάλης, Μελετιάδης Γιώργος, Αμπατζάς Νίκος, Τσίτσας Νίκος, Πιλάτος Νίκος, Χαρατσάρης Νίκος, Τηλέμαχος Ζέγας, Νατσίδης Γιώργος, Μέρμηγκας Νίκος, Παπαποστόλου Γιάννης καθώς και ο γνωστός διαιτητής και μέλος της ΚΕΔΡΩΝ ΕΚΑΣΘ Στέλιος Κουκουλεκίδης.

Η τελευταία ενότητα της εκδήλωσης ήταν η κοπή της βασιλόπιτας, κάτι το οποίο έγινε από δύο εκλεκτά μέλη του Συνδέσμου, το Διονύση Ανανιάδη και τον Σπύρο Στρατή, οι οποίοι έχουν διατελέσει στο παρελθόν στην προεδρία του διοικητικού συμβουλίου.

Πολλοί επώνυμοι τίμησαν με την παρουσία τους τους τον Σύνδεσμο.

Ο υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης Σταύρος Καλαφάτης, οι βουλευτές Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, Άννα Ευθυμίου, Δημήτρης Κούβελας, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Εθελοντισμού αλλά και ταμίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Νίκος Ζεϊμπέκης που είναι ενεργό μέλος του Συνδέσμου, ο πρόεδρος της Ε.ΚΑ.Σ.Θ. Σάββας Λόρτος, ο αντιπρόεδρος της Ε.ΚΑ.Σ.Θ. Γιάννης Τσουμής, ο Γιώργος Λυσσαρίδης, η πρόεδρος του Συνδέσμου Κριτών Καλαθοσφαίρισης Φρόσω Κουκουβίνου, καθώς και πολλά εκλεκτά μέλη του Συνδέσμου.

Ο γνωστός δημοσιογράφος Θεόδωρος Φελάνης και φίλος του Συνδέσμου συντόνιζε την εκδήλωση.

Το ραντεβού όλων ανανεώθηκε για τις επόμενες δραστηριότητες του Συνδέσμου μέσα στα γήπεδα, με την ευχή να εκλείψουν τα προβλήματα που προκύπτουν για υγειονομικούς λόγους.

Share this article with friends