Συγχαρητήρια στην ομάδα ΔΕΚΑ!

Συγχαρητήρια στην ομάδα ΔΕΚΑ!

📁 NEA 🕔03.Ιούλιος 2022

Εύγε στους αθλητές, προπονητικό επιτελείο, παράγοντες και σ’ όλους τους συντελεστές που βοήθησαν με τον τρόπο τους στην κατάκτηση της πρώτης (1ης) θέσης στο 49ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων 2022 !

Συγχαρητήρια στην ομάδα ΔΕΚΑ!


Στον πρώτο σκόρερ της διοργάνωσης, Ελευθέριο Λιοτόπουλο της ΔΕΚΑ, την απονομή έκανε ο Άρης Ζώης, Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων, Πρόεδρος της Επιτροπής Νέων και μέλος του δ.σ. της FIBA.

Οι προπονητές ψήφισαν και ανέδειξαν ως πολυτιμότερο παίκτη της διοργάνωσης τον Ελευθέριο Λιοτόπουλο της ΔΕΚΑ και την απονομή έκανε ο Δήμος Ντικούδης, μέλος του Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Επίσης κατόπιν ψηφοφορίας των προπονητών η καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης αποτελείται από τους:

1. Ελευθέριο Λιοτόπουλο του ΔΕΚΑ

2. Νεοκλή Αβδάλα του Παναθηναικού

3. Στυλιανό Μαραγκουδάκη του Περιστερίου

4. Ανδρέα Πατρίκη του ΔΕΚΑ

5. Βασίλειο Βλάσση του Προμηθέα Πάτρας

Τα αναμνηστικά παρέδωσαν οι Νίκος Σταυρόπουλος και Κώστας Τσαρτσαρής, Υπεύθυνοι του αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΟΚ.

8η ομάδα ανεδείχθη ο Ηρακλής Κοζάνης, 7η ο Πρωτέας Σχηματαρίου, 6η το Ηράκλειο Κρήτης και 5η ομάδα ο Ολυμπιακός.

Στην 4η ομάδα τον Γυμναστικό Σύλλογο Περιστερίου, την απονομή του αναμνηστικού έκανε ο Χρήστος Δεληγιάννης, μέλος του ΔΣ της ΕΣΚΑΘ.

Στην 3η ομάδα, τον Παναθηναϊκό, την απονομή των μεταλλίων έκαναν ο Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος, μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Καρδίτσας και ο Βαίος Φαλάγγας, αντιπρόεδρος της ΕΣΚΑΘ, ο οποίος παρέδωσε και το αναμνηστικό συμμετοχής.

2η ομάδα ανεδείχθη ο Προμηθέας Πάτρας. Την απονομή των μεταλλίων έκαναν ο Κωνσταντίνος Νούσιος, Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας και ο Λάμπρος Τάκης, μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ, ο οποίος παρέδωσε και το αναμνηστικό συμμετοχής.

Πρωταθλήτρια ομάδα παίδων ανεδείχθη η ΔΕΚΑ. Οι Βασίλης Τσιάκος, Δήμαρχος Καρδίτσας και Δήμος Ντικούδης, μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ, απένειμαν τα μετάλλια, ενώ το κύπελλο ο Δήμος Ντικούδης.

Share this article with friends