ΣΒΚΘ | Γιορτάστηκε η Maxiday στη Θεσσαλονίκη – Συνεστίαση του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης για την έναρξη της χρονιάς

ΣΒΚΘ | Γιορτάστηκε η Maxiday στη Θεσσαλονίκη – Συνεστίαση του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης για την έναρξη της χρονιάς

📁 NEA 🕔25.Σεπτέμβριος 2022

Το Σάββατο 24/9 οι βετεράνοι της Θεσσαλονίκης συμμετείχαν στις εκδηλώσεις της MAXIDAY. 

Το τελευταίο Σάββατο του Σεπτεμβρίου είναι η MAXIDAY, καθιερωμένη από τη FIMBA ως παγκόσμια μέρα εορτασμού του Maxibasketball.

Αυτή τη μέρα οι αθλητές του Maxibasketball σε όλο τον κόσμο συμμετέχουν σε φιλικούς αγώνες και μεταφέρουν το μήνυμα της άθλησης σε όλες τις ηλικίες. 

Οι βετεράνοι αρνούνται ότι υπάρχει ηλικιακό όριο στην αθλητική δράση. Δεν υπάρχει τέλος σε κανέναν δρόμο όταν αναφερόμαστε σε κοινωνική, αθλητική, πολιτιστική δραστηριότητα. 

Συνεχίζουμε τον αγωνιστικό αθλητισμό με θετικά αποτελέσματα στην σωματική και ψυχική υγεία, στην κοινωνικοποίηση και την κοινωνική προσφορά.

Στη διοργάνωση της φετινής Maxiday συνεργάτης και υποστηρικτής για μια ακόμη χρονιά ήταν ο Δήμος Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα το Τμήμα Εκδηλώσεων & Προγραμμάτων Αθλητισμού της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Αθλητισμού. 

Διεξήχθησαν δυο αγώνες, στα γήπεδα Μ.Ε.Ν.Τ. και Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.

Στον πρώτο, μέλη του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης αγωνίστηκαν μεταξύ τους σε μια συνάντηση με μεγάλο κέφι, και υψηλό αγωνιστικό επίπεδο όπου όλοι πραγματικά συμμετείχαν με εορταστική διάθεση όπως αρμόζει στη Maxiday.

Στο δεύτερο αγώνα, αντιπροσωπευτική ομάδα του Συνδέσμου αντιμετώπισε αντίστοιχη των βετεράνων της Βέροιας, οι οποίοι πάντα συμμετέχουν στις αγωνιστικές εκδηλώσεις που καλούνται και μάλιστα έχοντας εξαιρετική οργάνωση και παρουσία.

Η ομάδα από τη Βέροια μάλιστα, έχοντας πολύ καλή απόδοση, κέρδισε στον αγώνα με σκορ 75-65.

 

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Πετράς Π.): Τρακοσάρης Ι., Σύρος Αθ. 7(1), Καραποστόλου Σ. 11(1), Χρονόπουλος Χρ. 20, Οικονόμου Ι. 4(1), Δάγκας Δ. 1, Φαρμάκης Κ., Φαρμάκης Γ. 7(1), Βλαχάκης Α. 5, Καρδομάτης Αχ. 3, Παπασαραφιανός Γ. 4, Κοσμάς Κ., Ταρνανίδης Χρ. 4

 

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΒΕΡΟΙΑΣ (Καραθανάσης Αθ.): Τυριακίδης Ν.8(2), Κωστογλίδης Ι. 2, Καραθανάσης Αθ., Κασάπης Κ. 7(1), Τσακίρης Β. 11(1), Εμμανουηλίδης Α. 2, Κοτζάμπασης Γ. 14(4), Μπέλτσιος Σ., Ιωσηφίδης Μ. 30(5), Κλωνάρας Μ. 5(1)

 

Η μέρα τελείωσε με όλους τους συμμετέχοντες να αποχωρούν με χαμόγελα και να ανανεώνουν το ραντεβού για τις επόμενες δραστηριότητες.

Η συνέχεια για τους βετεράνους δίνεται εκτός γηπέδων.

 

Την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου ο Σύνδεσμος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης καλεί τα μέλη και τους φίλους του σε συνάντηση – συνεστίαση. 

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Rose Garden στο Ωραιόκαστρο(συμβολή των οδών Ζάππα και Σοφίας, σε πολύ κοντινή απόσταση από το γραφικό παρεκκλήσι της Αγ. Παρασκευής), με ώρα έναρξης στις 20:30.

Rose Garden

231 069 5690

https://maps.app.goo.gl/QUByvkb6Zt7T5aVD6?g_st=iv

Θα μαζευτούμε για να περάσουμε λίγες ώρες παρέα με φαγητό και ποτό, και ταυτόχρονα ενημερωθούμε για τις εκδηλώσεις που έγιναν την περασμένη χρονιά και για το πρόγραμμα της χρονιάς που μόλις ξεκίνησε.

Πηγή : https://thessalonikimaxibasketball.blogspot.com/2022/09/maxiday.html

Share this article with friends