ΜΑΘΑΙΝΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΠΝΙΖΩ

ΜΑΘΑΙΝΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΠΝΙΖΩ

📁 NEA 🕔26.Νοέμβριος 2014
ΜΑΘΑΙΝΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΠΝΙΖΩ

alt

 Η Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλονίκης, υποστηρίζει την ενημερωτική παρέμβαση πρόληψης για το κάπνισμα, που οργανώνει το Κέντρο  Έρευνας Καπνίσματος και Καρκίνου του πνεύμονα και απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 10 έως 16 ετών. 

 Οι νέοι/ες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για θέματα σχετικά με το κάπνισμα, βλαβερές συνέπειες στην υγεία, εξάρτηση, αιτίες έναρξης, προστασία του εαυτού μας κ.α.

Η ενημέρωση αυτή θα γίνεται, σε ειδικά διαμορφωμένο περιβάλλον, στον χώρο του Κέντρου Διάδοσης Επιστημών και Μουσείου Τεχνολογίας ‘’ΝΟΗΣΙΣ’’ στη Θεσσαλονίκη και διαρκεί 1 ώρα και 30’ τα Σαββατοκύριακα, οι ημερομηνίες των οποίων καθορίζονται από τους υπεύθυνους.

Η μεταφορά  των παιδιών από τις έδρες των ομάδων τους στο χώρο του ‘’ΝΟΗΣΙΣ’’ είναι δωρεάν  ο αριθμός αυτών δεν μπορεί να υπερβαίνει τους τριάντα (30) σε κάθε παρέμβαση.

Οι ομάδες που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα μπορούν να επικοινωνούν για την συμμετοχή τους με την κα. Βογιατζή Δώρα τηλεφωνικά στο 6976.897535 (Δευτέρα 09.00 – 18.00 και Τρίτη έως Παρασκευή 13.00 – 18.00  ή με e-mail  στη διεύθυνση [email protected] ) ή στα Γραφεία της Ένωσης τηλ. 2310.953.822.

Share this article with friends