ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ 2015 – ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ 2015 – ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ

📁 NEA 🕔16.Δεκέμβριος 2015
ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ 2015 – ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ

    Το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου από τις 08.00 μέχρι τις 11.00 στο γήπεδο της Μίκρας 2 θα διεξαχθούν οι τελικοί διαμερισματικοί αγώνες στα πλαίσια του αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΚΑΣΘ.

     Η Ένωση προσκαλεί τους γονείς και συγγενείς των παικτών και φίλους του αθλήματος να βρεθούν στο γήπεδο και να ενθαρρύνουν τις προσπάθειες των νεαρών αθλητών και παράλληλα να βοηθήσουν το Σωματείο κοινωνικού χαρακτήρα «οι φίλοι του Πέτρου», αφού τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν στη διάρκεια των αγώνων θα δοθούν για τους σκοπούς του σωματείου.

     Όσοι φίλοι ή σωματεία θέλουν να βοηθήσουν την προσπάθεια των «φίλων του Πέτρου» μπορούν να επικοινωνήσουν με τα γραφεία της Ένωσης (τηλ. 2310 953.822) ή με τους ανθρώπους του Σωματείου στο τηλέφωνο 6973.345.422 (Μπαλλογιάννης Γεώργιος) ή στο email: [email protected]

ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ‘’ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ’’

         Το σωματείο “ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ”, ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2015 καιεδρεύει στη Θεσσαλονίκη.

         Η ιδέα της ίδρυσης του συλλόγου «οι φίλοι του Πέτρου» ξεκίνησε από την έντονη επιθυμία μας ως γονείς να αναδείξουμε τα οφέλη της κετογονικής δίαιτας στα παιδιά που παρουσιάζουν επιληπτικές κρίσεις καθώς και σε συνεργασία με τον καθηγητή παιδονευρολογίας κ. Ευαγγελίου και άλλων ειδικών επιστημόνων την ενημέρωση, εκπαίδευση και υποστήριξη της οικογένειας όσον αφορά τη δίαιτα.

       Υπάρχουν δύο σύλλογοι παγκοσμίως που δημιουργήθηκαν από γονείς, όπως εμείς, για τον ίδιο σκοπό και το έργο τους ως προς αυτό είναι αξιοσημείωτο.

     Ελπίζουμε και ευχόμαστε με την ίδρυση του συλλόγου να κάνουμε το ίδιο και εμείς εδώ στην Ελλάδα γιατί το κάνουμε μέσα από την καρδιά μας για να βάλουμε και εμείς ένα λιθαράκι στο χτίσιμο μιας καλύτερης ποιότητας ζωής γι’ αυτά τα παιδιά.

     Στην προσπάθεια μας αυτή πέρα από τους εθελοντές και μέλη του συλλόγου που μας στηρίζουν από την αρχή, καθώς και τους ειδικούς επιστήμονες που με τη γνώση τους συνδράμουν το σύλλογο, θα χρειαστούμε κυρίως εσάς, τους ανθρώπους για τους οποίους δημιουργήθηκε το σωματείο.

   Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου:

ΜπαλλογιάννηςΓεώργιος Πρόεδρος

ΚουμαντσιώτηςΑθανάσιος Αντιπρόεδρος

ΓκουζκούρηςΦώτιος Ταμίας

ΔρακουλίδηςΧαράλαμπος Γραμματέας

ΜπαλλογιάννηΕλένη Μέλος

Share this article with friends