Η ΕΚΑΣΘ ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ

Η ΕΚΑΣΘ ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ

📁 NEA 🕔16.Δεκέμβριος 2016
Η ΕΚΑΣΘ ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ

 

Με μεγάλη εκδήλωση, με επισημότητα και βραβεύσεις, με συγκινητικές στιγμές από ανθρώπους που έχουν γράψει ιστορία στο χώρο του μπάσκετ και με αναφορά και ταυτόχρονα εκκίνηση στο κοινωνικό έργο της ΕΚΑΣΘ ήταν το περίγραμμα του εορτασμού των 40 χρόνων από την ίδρυση της Ενωσης.

Στο Ολυμπιακό Μουσείο, όπου φιλοξενήθηκαν προσωπικότητες του ελληνικού μπάσκετ, ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΘ, κ. Σάββας Λόρτος, μίλησε για 40 χρόνια προσφοράς στον αθλητισμό και αναφέρθηκε σε ονόματα – σταθμός για τη μακρόχρονη πορεία.

Ταυτόχρονα, ανέδειξε και επιβράβευσε μέλη του διοικητικού συμβουλίου, που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό την τελευταία δεκαετία, από το 2006 μέχρι και φέτος.

Τιμής ένεκεν απονεμήθηκαν πλακέτες στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο και στους Έλληνες Διασώστες. Και με τους δύο θεσμούς αναπτύσσεται διαρκής συνεργασία, στο πλαίσιο του κοινωνικού έργου της ΕΚΑΣΘ.

Φωτογραφίες για τους δημοσιογράφους από το megapress.gr (με τον χαρακτηρισμό «40 ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΣΘ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ) και video από το κανάλι της ΕΚΑΣΘ στο youtube.

Share this article with friends