Νέων | Κλήρωση Β φάσης (Βα,Ββ,Βγ,Βδ,)

Νέων | Κλήρωση Β φάσης (Βα,Ββ,Βγ,Βδ,)

📁 NEA 🕔30.Ιανουάριος 2018
Νέων | Κλήρωση Β φάσης (Βα,Ββ,Βγ,Βδ,)

Καλούνται οι εκπρόσωποι των παρακάτω ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ, όπως προσέλθουν στα γραφεία της Ένωσης την Τετάρτη 31/1/2018 και ώρα 17:30 την κλήρωση της επόμενης φάσης  ΝΕΩΝ.

ΝΕΩΝ:

Β’ ΦΑΣΗ

Βα.

Οι ομάδες που θα καταλάβουν τις θέσεις 1-4 των 1Ο και 2Ο ομίλου θα σχηματίσουν έναν (1) όμιλο και θα αγωνιστούν με τις ομάδες που δεν αγωνιστήκαν στην πρώτη φάση μεταφέροντας τα αποτελέσματα της Α΄φάσης.

  1. ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ
  2. ΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ
  3. ΓΕΦΥΡΑ ΚΣ
  4. ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΕΚ
  5. ΜΑΣ ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑΣ
  6. ΠΣ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ
  7. ΑΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΠΕΥΚΩΝ
  8. ΣΑΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

Ββ.

Οι ομάδες που θα καταλάβουν τις θέσεις 1-4 των 3Ο και 4Ο ομίλου θα σχηματίσουν έναν (1) όμιλο και θα αγωνιστούν με τις ομάδες που δεν αγωνιστήκαν στην πρώτη φάση μεταφέροντας τα αποτελέσματα της Α΄φάσης.

  1. ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ
  2. ΑΕ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥΜΠΑΣ
  3. ΑΠΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ
  4. ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΚΟΘ ή ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ
  5. ΚΑΣ Ν.ΡΑΙΔΕΣΤΟΣ
  6. ΖΕΦΥΡΟΣ 02
  7. ΓΣ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
  8. ΑΠΟ ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ

 

Βγ. Οι ομάδες που θα καταλάβουν τις θέσεις 5-8 των 1Ο 2Ο ομίλου εφόσον το επιθυμούν θα σχηματίσουν έναν (1) όμιλο και θα αγωνιστούν με τις ομάδες που δεν αγωνιστήκαν στην πρώτη φάση μεταφέροντας τα αποτελέσματα της Α΄φάσης.

 

Βδ. Οι ομάδες που θα καταλάβουν τις θέσεις 5-8 των 3Ο 4Ο ομίλου εφόσον το επιθυμούν θα σχηματίσουν έναν (1) όμιλο και θα αγωνιστούν με τις ομάδες που δεν αγωνιστήκαν στην πρώτη φάση μεταφέροντας τα αποτελέσματα της Α΄φάσης.

 

 

 

Share this article with friends