ΕΟΚ | MILKO 3X3: Αγκάλιασαν το μπάσκετ Σάμος και Αμπελόκηποι Θεσσαλονίκης

ΕΟΚ | MILKO 3X3: Αγκάλιασαν το μπάσκετ Σάμος και Αμπελόκηποι Θεσσαλονίκης

📁 NEA, ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ 🕔07.Μάιος 2018
ΕΟΚ | MILKO 3X3: Αγκάλιασαν το μπάσκετ Σάμος και Αμπελόκηποι Θεσσαλονίκης

Οι Αμπελόκηποι Θεσσαλονίκης και η Σάμος έγιναν μια αγκαλιά για το μπάσκετ και τα παιδιά το Σαββατοκύριακο (5-6/5) με τα τουρνουά MILKO 3X3.

Στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης πήραν μέρος 512 παιδιά (416 αγόρια και 96 κορίτσια) με το μότο του MILKO «ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ», το οποίο ενσαρκώνεται ιδανικά μέσα από τον αθλητισμό και τα ιδεώδη του, ενθαρρύνοντας τους νέους να κυνηγήσουν το όνειρό τους με ψηλά το κεφάλι. Νικήτρια τόσο στον διαγωνισμό ελεύθερων βολών, όσο και σε αυτόν τον τριών πόντων ήταν η Ιωάννα Ιακωβίδου. Το «παρών» έδωσαν και έκαναν τις απονομές ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Νέας Γενιάς Εμμανουήλ Ιωαννίδης και άλλοι παράγοντες.

Στη Σάμο πήραν μέρος 232 παιδιά (204 αγόρια, 28 κορίτσια) σε μια εκδήλωση στην πλατεία της πόλης. Νικητές στον διαγωνισμό ελεύθερων βολών ήταν ο Μιχάλης Μαρίνης (Δημοτικό) και η Μαριαλένα Χατζηκωνσταντή (Γυμνάσιο) και στον διαγωνισμό τριών πόντων ο Λευτέρης Μαρωλιας (Δημοτικό) και ο Σταύρος Σανδάλης (Γυμνάσιο – Λύκειο). Παραβρέθηκαν και έκαναν τις απονομές ο Κώστας Βογιατζής (Δημοτικός Σύμβουλος), ο Δημήτρης Βογιατζής (Πρόεδρος πόλεως Σάμου), ο Γιάννης Δρίλλιας από την ΤΕ Σάμου και ο Μίλτος Βουδιώτης (πρόεδρος συνδέσμου διαιτητών Σάμου-Ικαρίας).

Έλα κι εσύ να παίξεις μπάσκετ στα MILKO 3X3 και να χαρείς στα τουρνουά που διοργανώνονται με υποστηρικτές την GSA και την Spalding και τη σημαντική συμβολή της τοπικής αυτοδιοίκησης. Ραντεβού το επόμενο Σαββατοκύριακο 12 και 13 Μαϊου στο Ηράκλειο Αττικής (1ο Γυμνάσιο Ηρακλείου, οδός Πευκων) και στα Φάρσαλα (Αθλητικό Κέντρο Δήμου Φαρσάλων/Δημοτικό Στάδιο).

Δείτε φωτογραφίες από το τουρνουά MILKO 3X3 στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης:

Δείτε φωτογραφίες από το τουρνουά MILKO 3X3 στη Σάμο:

Share this article with friends