ΕΟΚ | MILKO 3X3: Πάνω από 700 παιδιά σε Καλαμάτα και Νεάπολη

ΕΟΚ | MILKO 3X3: Πάνω από 700 παιδιά σε Καλαμάτα και Νεάπολη

📁 NEA, ΕΟΚ 🕔05.Νοέμβριος 2018
ΕΟΚ | MILKO 3X3: Πάνω από 700 παιδιά σε Καλαμάτα και Νεάπολη

Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο μπάσκετ και παιχνίδι πέρασαν τα παιδιά στην Καλαμάτα και στην Νεάπολη Θεσσαλονίκης το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Νοεμβρίου με το τουρνουά MILKO 3X3.

Στα δύο τουρνουά αγόρια και κορίτσια ακολούθησαν το μότο του MILKO «ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ», το οποίο ενσαρκώνεται ιδανικά μέσα από τον αθλητισμό και τα ιδεώδη του, ενθαρρύνοντας τους νέους να κυνηγήσουν το όνειρό τους με ψηλά το κεφάλι.

Στο τουρνουά που φιλοξενήθηκε στη Νεάπολη πήραν μέρος 416 παιδιά (352 αγόρια και 64 κορίτσια). Στον διαγωνισμό ελεύθερων βολών νικητής ήταν ο Γιώργος Μπατσιώνης και σε αυτόν των τριών πόντων ο Λευτέρης Λιοτόπουλος. Παραβρέθηκαν και έκαναν τις απονομές ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Νεάπολης – Συκεών, Αλέκος Σιμητόπουλος, ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΘ, Σάββας Λόρτος και άλλοι τοπικοί παράγοντες.

Έλα κι εσύ να παίξεις μπάσκετ στα MILKO 3X3 και να χαρείς στα τουρνουά που διοργανώθηκαν και αυτή την περίοδο με υποστηρικτές την GSA και την Molten και τη σημαντική συμβολή της τοπικής αυτοδιοίκησης. Το επόμενο ραντεβού (10-11/11) έχει δοθεί στο Ρέθυμνο! Σας περιμένουμε για το τελευταίο MILKO 3X3 της Β’ Περιόδου 2018!

Στο τουρνουά που φιλοξενήθηκε στην Καλαμάτα πήραν μέρος 324 παιδιά να αγκαλιάζουν το μπάσκετ. Νικητές στον διαγωνισμό ελεύθερων βολών ήταν ο Χρήστος Χρονόπουλος (Δημοτικό) και ο Θοδωρής Πέτσης (Γυμνάσιο – Λύκειο) και σε αυτόν των τριών πόντων οι Ιωήλ Κουλιέρης και Ορέστης Λιάκας (Δημοτικό) και Σπύρος Πετριμέας (Γυμνάσιο-Λύκε

ιο).

Σημαντική ήταν η βοήθεια από τον σύνδεσμο διαιτητών Κεντρικής και Νότιας Πελοποννήσου, ενώ συμμετείχαν και δύο ομάδες ΚΔΑΠ ΜΕΑ Δήμου Καλαμάτας. Παραβρέθηκαν και έκαναν τις απονομές ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Καλαμάτας Παναγιώτης Βασιλόπουλος, ο Γιάννης Κουτραφούρης μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ, ο Στάθης Σταθόπουλος (Δημοτικός Σύμβουλος) και από την ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ οι Σταύρος Κουκάκης, Χρήστος Δαμουράς, Νικήτας Βεργινιάδης, ενώ το «παρών» έδωσε και ο περιφερειακός προπονητής, Δημήτρης Αβδάλας.

basket.gr

Share this article with friends