Η εκδήλωση του Σ.Β.Κ.Θ. για την έναρξη της νέας αθλητικής περιόδου

Η εκδήλωση του Σ.Β.Κ.Θ. για την έναρξη της νέας αθλητικής περιόδου

📁 NEA, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 🕔27.Σεπτέμβριος 2019
Η εκδήλωση του Σ.Β.Κ.Θ. για την έναρξη της νέας αθλητικής περιόδου

Μέσα σε πολύ όμορφη ατμόσφαιρα και με την παρουσία πολλών μελών και φίλων του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης διοργανώθηκε την Τετάρτη 25/9 συνεστίαση για την έναρξη της αθλητικής περιόδου 2019-20.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε πολύ όμορφο χώρο του Ωραιοκάστρου και έδωσαν το παρών πολλά μέλη -άνδρες και γυναίκες-, βετεράνοι διαιτητές, μέλη οικογενειών καθώς και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, την οποία προλόγισε ο δημοσιογράφος Γιώργος Ζαχαριάδης, έγινε αναφορά στην πρόθεση του Διοικητικού Συμβουλίου να συμβάλλει στην σύνδεση των γενεών που αποτελούν το σώμα των μελών και όσο περνούν τα χρόνια διαφοροποιείται, επειδή οι παλιοί μεγαλώνουν και νέοι προστίθενται διαρκώς.

Ο πρόεδρος Πάρης Πετράς στην ομιλία του αφού καλωσόρισε όλους και εξέφρασε τη χαρά των μελών του Δ.Σ. για την μεγάλη προσέλευση που υπήρξε, έκανε αναφορά στις δραστηριότητες του Συνδέσμου κατά την περασμένη περίοδο 2018-19 και κάλεσε τα μέλη σε ακόμη πιο αθρόα συμμετοχή στις εκδηλώσεις της χρονιάς που μόλις ξεκίνησε. Πρώτη δράση μέσα στα γήπεδα για τη νέα σεζόν ο εορτασμός της Maxiday, της Παγκόσμιας Ημέρας Maxibasketball το ερχόμενο Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου.

Οι βετεράνοι της Θεσσαλονίκης συμμετέχουν στον εορτασμό με την διοργάνωση φιλικών αγώνων κατά τη διάρκεια όλης της μέρας, με την συνεργασία του Δήμου Θεσσαλονίκης και συνδυάζουν τους αγώνες με κοινωνική δράση, την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, φίλος του Συνδέσμου από τα χρόνια της θητείας του στην αντιδημαρχία Αθλητισμού παρέστη στην εκδήλωση και χαιρέτησε όλους εκφράζοντας τα θερμά του αισθήματα για το έργο των βετεράνων και την κοινωνική τους προσφορά. Αναφέρθηκε μάλιστα στις αναμνήσεις του από την πολύ μεγάλη διοργάνωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Maxibasketball το 2013 που διεξήχθη στην πόλη μας από τον Σύνδεσμο Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Παγκόσμια Ομοσπονδία Maxibasketball (FIMBA). Τότε που η Θεσσαλονίκη είχε πλημμυρίσει από χιλιάδες ξένους βετεράνους καλαθοσφαιριστές οι οποίοι επί δέκα μέρες είχαν δώσει ένα ξεχωριστό χρώμα στην πόλη, κάτι που αποτελεί και την πιο ξεχωριστή εικόνα στα εννιά χρόνια της πρώτης θητείας του στην δημοτική αρχή.

Άνθρωποι του αθλητισμού που αντιπροσωπεύουν πολλά για την τοπική κοινωνία όπως ο Γιώργος Λυσσαρίδης με το πολύπλευρο έργο και την εξαιρετική του κοινωνική προσφορά και ο Αντώνης Μαυρογένης Γ. Γ. της Ε.ΚΑ.Σ.Θ. είναι στενά συνδεδεμένοι με τον Σύνδεσμο και όπως πάντα παρέστησαν και σε αυτή την εκδήλωση των βετεράνων.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν άνθρωποι που ο καθένας έχει γράψει τη δική του ιστορία στο χώρο του αθλήματος, ο μαθουσάλας των γηπέδων Βύρων Αλεξιάδης με το γιο του Σάββα και τον Κώστα Ζαρακηνό, ο Χάρης Παπαγεωργίου αντιπρόεδρος του Συνδέσμου και πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, ο Τάκης Καρατζουλίδης, ο Στράτος Βαμβακούδης, ο Νίκος Παναγιωτίδης, ο Χρήστος Κουντουράκης, ο Γιώργος Τσελεπής, ο Κωστής Τσικίνας, ο Άγγελος Κατσίβελης, η Μαργαρίτα Καστανιώτου, η Ρένα Δημητριάδου, η Σοφία Σταυρίδου και πολλοί ακόμη βετεράνοι.

Επίσης, ο Μάκης Τάλλης, ο Γιώργος Παπαδόπουλος και άλλοι βετεράνοι διαιτητές καθώς και το Δ.Σ. του Συνδέσμου, ο Γ.Γ. Λάμπρος Τάκης, ο ταμίας Γιώργος Μητακίδης με πολύ μεγάλη προσφορά στην οργάνωση ακόμη μιας εκδήλωσης, ο Θανάσης Κουφογιάννης, ο Τάσος Παπαϊωάννου, η Μαρία Αργυρού, ο Κώστας Φαρμάκης, ο Μίλτος Ζωγράφος.

Η συνεστίαση επενδύθηκε μουσικά με τη βοήθεια του γνωστού ραδιοφωνικού παραγωγού και βετεράνου καλαθοσφαιριστή Τάσου Μητακίδη, κάτι που συνεισέφερε στη δημιουργία ακόμη καλύτερης διάθεσης σε όλους που αποχωρίστηκαν αργά το βράδι, ανανεώνοντας το ραντεβού τους στα γήπεδα.

– Φωτογραφίες στο https://ekasth.gr/2019/09/sbkth-ethsia-ekdhlvh-photos/

– Video στο https://ekasth.gr/2019/09/sbkth-video-synestiahss/

#thessalonikimaxibasketball

Share this article with friends