Σ.Β.Κ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ | ΑΓΩΝΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ S.O.S. ΠΛΑΓΙΑΡΙΟΥ (Φωτογραφίες)

Σ.Β.Κ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ | ΑΓΩΝΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ S.O.S. ΠΛΑΓΙΑΡΙΟΥ (Φωτογραφίες)

📁 NEA, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 🕔17.Δεκέμβριος 2019

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης και ο Σύνδεσμος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης έδωσαν την Κυριακή 15/12/2019 φιλικό αγώνα που για μια ακόμη φορά είχε στόχο την ενίσχυση ομάδας συνανθρώπων που χρειάζεται υποστήριξη.

Έτσι, ο αγώνας συνδυάστηκε με την συλλογή τροφίμων για την τράπεζα τροφίμων του Παιδικού Χωριού S.O.S. στο Πλαγιάρι. Πολλοί φίλοι του αθλήματος, αλλά και όλοι οι συμμετέχοντες συνεισέφεραν, και το αποτέλεσμα του αγώνα άφησε ικανοποιημένους όλους.

Στον αγώνα έδωσε το παρόν ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο οποίος πριν την έναρξη τίμησε τον βετεράνο Νίκο Σταυρόπουλο για την προσφορά του στο άθλημα.

Επίσης, στο αγώνα συμμετείχαν με την ομάδα του δήμου οι αντιδήμαρχοι Αθλητισμού Πέτρος Λεκάκης και Τεχνικών Έργων Μάκης Κυριζίδης, καθώς και ο εντεταλμένος σύμβουλος Καθαριότητας και πρόεδρος της Δ.ΕΠ.ΘΕ. Νίκος Ζεϊμπέκης.

Η διοίκηση της Ε.ΚΑ.Σ.Θ. έδωσε το παρόν με επικεφαλής τον πρόεδρο Σάββα Λόρτο και τους Γιάννη Τσουμή, Νίκο Βαμβακούδη και Λάμπρος Τάκη (ο οποίος φυσικά ήταν παρών και με την ιδιότητα το Γ.Γ. του Συνδέσμου Βετεράνων.

Στην ομάδα του Συνδέσμου συμμετείχαν με διάφορες ιδιότητες οι γνωστοί παλαίμαχοι Λάκης Τσάβας, Τάκης Καρατζουλίδης, Δημήτρης Παπαδόπουλος, Νίκος Μεντηλίδης, Τέλης Ζουρνατσίδης, Γιώργος Τσελεπής, καθώς και ο Γιωργής Μπουσβάρος.

Ο αγώνας είχε πολύ ενδιαφέρουσα εξέλιξη, και τη νίκη κατέκτησε η ομάδα των Βετεράνων με σκορ 52-49

ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Κουφογιάννης Θ.)

Κυριζίδης Α. 3(1), Λεκάκης Π. 2, Σαμλίδης Ν. 6, Μαυράκης Κ. 9(3), Ταλιαδώρος Α. 13(2), Τράσκας 2, Ιατρόπουλος Δ., Ζεϊμπέκης Ν., Βασιλόπουλος Τ. 6, Νικολαΐδης Ι. 4, Παπαστέργιος Γ. 4, Κανδυλιάρης Ι.

Σ.Β.Κ.Θ. (Τσάβας Λ., Μπουσβάρος Γ.)

Κατσίβελης Α., Πετράς Π., Παπαδόπουλος Δ. 16(2), Βασιλειάδης Γ. 12, Φαρμάκης Κ. 6, Τουκμενίδης Μ. 9(1), Καρατζουλίδης Τ. 1, Τσελεμπής Γ. 2, Λιάτσης 6(2)

Διαιτητές: Κάρμπα Π., Αθανασιάδης Β.

Share this article with friends