ΕΟΚ | 3Χ3: Σεμινάριο διαιτητών στη Θεσσαλονίκη

ΕΟΚ | 3Χ3: Σεμινάριο διαιτητών στη Θεσσαλονίκη

📁 NEA, ΕΟΚ 🕔30.Ιανουάριος 2020
ΕΟΚ | 3Χ3: Σεμινάριο διαιτητών στη Θεσσαλονίκη

Η Θεσσαλονίκη φιλοξενεί σήμερα στο ΔΑΚ Θέρμης καμπ προεπιλογής αθλητών και αθλητριών (γεν. 2003 και 2004), προκειμένου να γίνει η προεπιλογή των αντίστοιχων ομάδων 3Χ3. Για το λόγο αυτό καλούνται αθλητές και αθλήτριες που ενδιαφέρονται από τις Ενώσεις ΕΚΑΣΘ, ΕΚΑΣΚΕΜ, ΕΚΑΣΧ, ενόψει της συμμετοχής των Εθνικών Ομάδων 3Χ3 στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα 2020.

Στο περιθώριο του καμπ πραγματοποιήθηκε σεμινάριο διαιτησίας 3Χ3 της ΕΟΚ σε συνεργασίας με την ΟΔΚΕ. Διαιτητές και κριτές ενημερώθηκαν από τον διεθνή διαιτητή 3Χ3 Γιάννη Μαλαμά και τον ομοσπονδιακό προπονητή, Γιάννη Γιαννόπουλο, πάνω στους κανονισμούς του 3Χ3, τις διαφορές που υπάρχουν, παρουσία του προέδρου της ΕΚΑΣΘ και μέλους του ΔΣ της ΕΟΚ, Σάββα Λόρτου.

Τα τουρνουά 3Χ3 βρίσκονται στο καλεντάρι της FIBA τα τελευταία χρόνια και από φέτος βρίσκονται και στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων.

*Υπενθυμίζουμε πως ένα δεύτερο καμπ προεπιλογής, αθλητών και αθλητριών της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, θα πραγματοποιηθεί την 1η Φεβρουαρίου στις 19.00 στο ΚΓ «Αλεξάνδρα Δημόγλου» (Καλαμίτσα).

https://www.basket.gr/3×3/11372-3×3-seminario-diaititon-sti-thessaloniki

Share this article with friends