JAMBOREE MINIBASKET Θεσσαλονίκη 08 Απριλίου 2023 (επικαιροποιημένο)

JAMBOREE MINIBASKET Θεσσαλονίκη 08 Απριλίου 2023 (επικαιροποιημένο)

📁 NEA, ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ 🕔30.Μάρτιος 2023

JAMBOREE MINIBASKET Θεσσαλονίκη 08 Απριλίου 2023

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ_JAMBOREE_ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ_V2


MiniBasket-Thessaloniki

Να υπενθυμίσουμε ότι χρειάζεται τα παιδιά, να έχουν μαζί τους, το σορτσάκι του συλλόγου τους και κάθε ομάδα θα παραλάβει κατά την είσοδο της, από την οργανωτική επιτροπή του Φεστιβάλ, double face Γαλανόλευκα με τα οποία θα αγωνιστούν οι αθλητές και στο τέλος του αγώνα τους, θα τα επιστρέψουν.

Επίσης, θα πρέπει να συμπληρώσουν οι κηδεμόνες των παιδιών, τη φόρμα συναίνεσης γονέα (επισυνάπτεται), διότι χωρίς αυτή, δεν θα μπορέσουν να λάβουν μέρος τα παιδιά τους.

Σας παρακαλούμε, τη μέρα που θα συμμετέχετε, όλα τα παιδιά να βρίσκονται 30′ λεπτά πριν την προκαθορισμένη ώρα του αγώνα, στο γήπεδο.

Στα διαγωνιστικά παιχνίδια (11:00-12:00), θα μπορούν να συμμετέχουν όσα παιδιά το επιθυμούν, ανεξάρτητα από την ώρα του αγώνα τους και στους νικητές, θα δοθούν αναμνηστικά από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Σε όλα τα παιδιά θα μοιραστούν T-shirt ως δώρο, για τη συμμετοχή τους, με το σήμα του Youth Development Fund της FIBA Europe και της ΕΟΚ, τα οποία και θα φοράνε, κατά τη διάρκεια των διαγωνιστικών παιχνιδιών.

Η ΕΚΟ, μεγάλος χορηγός των Εθνικών Ομάδων Μπάσκετ κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ θα έχει τοποθετημένα 2 μεγάλα Photo Booth, που τα παιδιά θα μπορούν να βγάζουν φωτογραφίες !!!

Τέλος, είναι σημαντικό όλοι οι αγώνες, θα πρέπει να αντιμετωπιστούν ως μια γιορτή, από τους συμμετέχοντες, δίνοντας το παράδειγμα σε όλους !!!

Share this article with friends