Συγχαρητήρια στην ομάδα του ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΥ για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο 37ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων ΟΠΑΠ 2023 !

Συγχαρητήρια στην ομάδα του ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΥ για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο 37ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων ΟΠΑΠ 2023 !

📁 NEA, ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ 🕔23.Απρίλιος 2023

Μπράβο στις αθλήτριες, προπονητικό επιτελείο, παράγοντες και σ’ όλους τους συντελεστές που βοήθησαν με τον τρόπο τους στην κατάκτηση της δεύτερης (2ης) θέσης στο 37ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων ΟΠΑΠ 2023 !

Συγχαρητήρια στην ομάδα του ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΥ !


Η αυλαία του 37ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Νεανίδων ΟΠΑΠ έπεσε με τις απονομές και την τελετή λήξης στα Δύο Αοράκια Ηρακλείου.

Η Ειρήνη Ανδρέου του Κρόνου Αγίου Δημητρίου αναδείχθηκε MVP του 37ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων μετά από ψηφοφορία των προπονητών των 8 ομάδων που πήραν μέρος στη διοργάνωση.

Την καλύτερη πεντάδα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων αποτελούν οι: Μαρ Σεγκούρα (Εσπερίδες), Βασιλική Χωλοπούλου (Παναθλητικός), Αγγελική Ζιάκα (Παναθηναϊκός), Ειρήνη Ανδρέου (Κρόνος Αγ.Δημ.) και Θεώνη Τσάμη (Κρόνος Αγ. Δημητρίου).

Την απονομή στον πρωταθλητή Κρόνο Αγίου Δημητρίου έκανε ο Χρήστος Βασιλειάδης μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ και εκ των υπευθύνων του μπάσκετ γυναικών μαζί με τον αντιπεριφερειάρχη Κρήτης Γιώργο Πιτσούλη.

Στον Παναθλητικό που κατέλαβε την δεύτερη θέση την απονομή των μεταλλίων έκανε η Αννη Κωνσταντινίδου μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ και εκ των υπευθύνων του μπάσκετ γυναικών και ο αντιδήμαρχος Ηρακλείου Κώστας Βαρδαβάς.

Και τέλος την απονομή στις Εσπερίδες που κατέκτησαν την τρίτη θέση έκανε ο Μπάμπης Μαρκάκης πρόεδρος της ΕΚΑΣΚ.

Share this article with friends