Συγχαρητήρια στην ομάδα της ΧΑΝΘ για την κατάκτηση της 1ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U21 Νέων Ανδρών 2023 !

Συγχαρητήρια στην ομάδα της ΧΑΝΘ για την κατάκτηση της 1ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U21 Νέων Ανδρών 2023 !

📁 NEA, ΕΟΚ 🕔15.Μάιος 2023

Μπράβο στους αθλητές, προπονητικό επιτελείο, παράγοντες και σ’ όλους τους συντελεστές που βοήθησαν με τον τρόπο τους στην κατάκτηση της πρώτης (1ης) θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U21 Νέων Ανδρών 2023 !

Συγχαρητήρια στην ομάδα της ΧΑΝΘ !


Η ΧΑΝΘ πανηγύρισε τον τίτλο του Πρωταθλήματος U21 στο Βόλο! Οι Θεσσαλονικείς πήραν το τρόπαιο από τα χέρια του Λάμπρου Τάκη, μέλους του ΔΣ της ΕΟΚ. Τον δικό του ατομικό τίτλο, ως πολυτιμότερος πήρε ο Νίκος Χιτικούδης, MVP του Final 4 με βάση το σύστημα αξιολόγησης.

Δηλώσεις

Νίκος Χιτικούδης (ΧΑΝΘ, MVP): «Είναι μια ωραία διάκριση ο τίτλος του MVP, αλλά το σημαντικό είναι ότι πήραμε το κύπελλο και μας έμεινε το θετικό συναίσθημα στο τέλος αυτής της διαδρομής. Με βοήθησαν οι συμπαίκτες μου και όλοι μαζί στην τρίτη περίοδο μπήκαμε όσο πιο δυνατά μπορούσαμε και «καθαρίσαμε» το παιχνίδι. Τώρα κοιτάμε το καλοκαίρι, να φτάσουμε σε μια διάκριση με την Εθνική Εφήβων, να πάμε όσο γίνεται πιο ψηλά και από του χρόνου βλέπουμε που θα πάμε, ίσως ΗΠΑ. Ακόμη δεν έχω κλείσει σε κάποιο Πανεπιστήμιο, το κοιτάζω ακόμη».

Ανδρέας Καραπιπερίδης (προπονητής ΧΑΝΘ): «Να πω αρχικά είναι το πρώτο κύπελλο που δικαιωματικά που πηγαίνει στην πιο ιστορική ομάδα της Ελλάδας, στην ΧΑΝΘ, Εύχομαι αυτός ο θεσμός να δυναμώσει και όταν διαβάζουν στο μέλλον να βλέπουν πως ο πρώτος τίτλος πήγε στη ΧΑΝΘ. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην ομάδα στις αρχές Δεκέμβρη τα παιδιά μου έλεγαν πόσο πολύ θέλουν αυτόν τον τίτλο. Το αποδείξαμε στο γήπεδο ότι ήμασταν καλύτερη ομάδα. Μας στοίχισε λίγο η αγωνιστική απραξία αυτού του μήνα, αλλά βρήκαμε ρυθμό μέσα από ένα δύσκολο παιχνίδι στον ημιτελικό και σήμερα δείξαμε πως είμαστεοι καθαροί πρωταθλητές. Συγχαρητήρια στα παιδιά, στους δικούς μου ανθρώπους που είναι δίπλα μου, στη ΧΑΝΘ. Και θα ήθελα να κάνω και μια ιδιαίτερη αναφορά μια που είναι η μέρα τέτοια σήμερα, στις μανάδες που έχουν τη γιορτή τους. Το κύπελλο ανήκει σε αυτές».

Βαγγέλης Βασιλόπουλος (προπονητής Μίλων/Ίκαρος Καλλιθέας): «Αρχικά να πω ότι η διοργάνωση ήταν πάρα πολύ καλή, πολύ καλή οργάνωση, συγχαρητήρια σε όλους. Για το παιχνίδι όπως είπες η ΧΑΝΘ ήταν πολύ καλύτερη από εμάς. Εμείς προσπαθήσαμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούσαμε. Συγχαρητήρια στην ΧΑΝΘ, νίκησε δίκαια. Τα παιδιά αυτό που κατάφεραν φέτος, αυτό τους είπα και στα αποδυτήρια, είναι απίστευτο. Μία ομάδα που είναι σύμπραξη δύο ομάδων, που δεν έκανε προπόνηση όλη τη χρονιά να φτάσει ως εδώ. Έκαναν υπέρβαση, νικήσαμε στον ημιτελικό, χάσαμε στον τελικό, αλλά για μένα είναι σαν να είναι νικητές, σαν να πήραν το τρόπαιο με την προσπάθεια που έκαναν όλη τη χρονιά».

Ο Μιχάλης Καπουρνιώτης, αντιδήμαρχος Βόλου, έκανε την απονομή στον ΚΑΟΧ Ευρώπη 87 και η Ευγενεία Φραγκούλη, μέλος του ΔΣ της ΕΣΚΑΘ στον Πανιώνιο για την τέταρτη θέση.

Share this article with friends