Συγχαρητήρια στην ομάδα του ΑΡΗ για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων 2023 !

Συγχαρητήρια στην ομάδα του ΑΡΗ για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων 2023 !

📁 NEA, ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ 🕔06.Ιούλιος 2023

Μπράβο στις αθλήτριες, προπονητικό επιτελείο, παράγοντες και σ’ όλους τους συντελεστές που βοήθησαν με τον τρόπο τους στην κατάκτηση της δεύτερης (2ης) θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων 2023 !

Συγχαρητήρια στην ομάδα του ΑΡΗ !


Ολοκληρώθηκε στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Ραφήνας η Τελική Φάση του 34ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κορασίδων.

Πρώτη σκόρερ της διοργάνωσης αναδείχθηκε η Φωτεινή Παπαδοπούλου από το σωματείο ΚΟΜ Πελασγός και το αναμνηστικό βραβείο παρέδωσε ο κ. Σπύρος Κωστελέτος, από το Τμήμα Χορηγιών του ΟΠΑΠ.

Πολυτιμότερη παίκτρια της διοργάνωσης αναδείχθηκε η Ειρήνη Ανδρέου του Κρόνου, ενώ η καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης αποτελείται από τις

Βικτωρία Σταθοπούλου (Κρόνος Αγίου Δημητρίου),
Δέσποινα-Φωτεινή Μπαλτζή (Αρης),
Αναστασία Γιάνταη (Αρης),
Ειρήνη Ανδρέου (Κρόνος) και
Αννα Λαγωνικάκη (ΟΑ Χανίων).

Την απονομή έκανε ο κ. Πέτρος Πρέκας, προπονητής της Εθνικής Γυναικών.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αναδείχθηκε στην 8η θέση. Την 7η θέση κατέλαβε ο ΚΟΜ Πελασγός. Ο Ηρακλής Κοζάνης κατέκτησε την 6η θέση, ενώ ο ΟΑ Χανίων αναδείχθηκε στην 5η θέση. Την 4η θέση κατέκτησε ο Παναθηναϊκός.

Στην 3η θέση αναδείχθηκε η ομάδα των Εσπερίδων Καλλιθέας και τις απονομές των μεταλλίων έκανε ο κ. Σπύρος Κωστελέτος, από το Τμήμα Χορηγιών του ΟΠΑΠ, ενώ το αναμνηστικό κύπελλο παρέδωσε ο κ. Παναγιώτης Γαβριήλ, αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου.

Τη 2η θέση κατέκτησε ο Άρης Θεσσαλονίκης και τις απονομές των μεταλλίων έκανε ο κ. Παναγιώτης Γαβριήλ, αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, ενώ το αναμνηστικό κύπελλο παρέδωσε η κυρία Άννυ Κωνσταντινίδου, μέλος του Δ.Σ. της ΕΟΚ.

Στην πρωταθλήτρια ομάδα του Κρόνου Αγίου Δημητρίου τις απονομές των μεταλλίων έκανε η κυρία Άννυ Κωνσταντινίδου, μέλος του Δ.Σ. της ΕΟΚ, ενώ το τρόπαιο παρέδωσε ο κ. Χρήστος Βασιλειάδης, μέλος του Δ.Σ. της ΕΟΚ.

Share this article with friends