ΣΒΚΘ | Οι βετεράνοι καλαθοσφαιριστές της Θεσσαλονίκης στο 16ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Maxibasketball της FIMBA.

ΣΒΚΘ | Οι βετεράνοι καλαθοσφαιριστές της Θεσσαλονίκης στο 16ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Maxibasketball της FIMBA.

📁 NEA 🕔29.Αύγουστος 2023

Για μια ακόμη φορά η Θεσσαλονίκη εκπροσωπείται σε μια διεθνή εκδήλωση.

Ο Σύνδεσμος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης συμμετέχει στο 16ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Maxibasketball, το οποίο διεξάγεται από 25/8 – 3/9 στο Mar del Plata της Αργεντινής.

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα της Θεσσαλονίκης συμμετέχει στην κατηγορία ανδρών 60+.

Κατά την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, η ελληνική αποστολή συμμετείχε στην τελετή έναρξης που διεξήχθη στο κεντρικό γήπεδο της διοργάνωσης με παρέλαση των αποστολών και παρέλαση.

Στους αγώνες συμμετέχουν συνολικά 275 ομάδες από 34 χώρες του κόσμου.

Στα αποτελέσματα των αγώνων της πρώτης φάσης, η ελληνική ομάδα αντιμετώπισε ομάδες από το Ecuador (νίκη με 69-57) και από τη Χιλή (ήττα με 73-41). Στο δεύτερο αγώνα η ομάδα αντιμετώπισε προβλήματα τραυματισμών με αποτέλεσμα τη μεγάλη σε εύρος ήττα.

Στη συνέχεια, η ομάδα μας αντιμετωπίζει την Τετάρτη ομάδα από τη Βραζιλία σε νοκ-άουτ αγώνα διεκδικώντας την πρόκριση στους οκτώ της κατηγορίας της.

Η αποστολή της Θεσσαλονίκης αποτελείται από τους Γιώργο Τσελεπή, Τάκη Καρατζουλίδη, Μηνά Τουκμενίδη, Σωτήρη Γιαννόπουλο, Δημήτρη Λιάτση, Παναγιώτη Βλάχο, Χάρη Δουλόπουλο, Κώστα Παπαδόπουλο, Χρήστο Μεντεσίδη, Γιώργο Σταυριανό, Παναγιώτη Τσόρλαλη, Κωνσταντίνο Πιστικό, τον κώουτς Λάκη Τσάβα και τον πρόεδρο του Συνδέσμου Πάρη Πετρά.

Share this article with friends